lördag 1 oktober 2011

Huvudet fullt!

Dethär är inte rättvist; imorse när jag vaknade kändes huvudet som om en långtradare kört över mig och backat tillbaks och parkerat där. BAM!

Min morgon började lugnt: yllesockor, Arvostele mun illallinen, kaffe och honungsmelon-plommon-hackade nötter-combo. Jag är löjligt förtjust i alla matprogram som visas på TV: Halv åtta hos mig, Neljän tähden illallinen, Jamie Oliver - you name it!
Min ussla fiilis beror inte ens på vitvinet som jag igår kväll hällde i mig medan jag underhölls av mina old school tjejkompisar. Det kändes bra att träffa dem alla och få höra både relevanta saker och skvaller efter ja, 4 år? Trots att vi inte träffats på så länge och jag varit litet nervös för eventuella pinsamma tysta stunder (vilka nog inte rymdes med på denna kväll iaf - vadå hur skulle det kunna vara tyst när man släpper 6st tjejer lösa på 36m2?) rann tiden iväg och vips var det dags för gästerna att gå hem. Snacka om att det blev tyst i lägenheten när alla gått - kändes riktigt kusligt faktiskt! "Som tur" började folk senare på natten skräna och föra oväsen utanför fönstret - så kändes det genast mer hemtrevligt, thihi. På menyn igår fanns bulgursallad, vilken jag som kock var väldigt nöjd med (det var nämligen första gången jag ens smakade på bulgur eller gjorde en sallad av det..) och mäktig choko-tjinuskikaka gjord av min kusin.

Idag har jag inte gjort något speciellt, förutom snytit mig i mängder, läst bloggar, drägglat över klackskor och annat kiva på nätet, tittat på Beethoven 3 och bakat örfilar (okejokej, jag åt visst två stycken också..). Mitt huvud är helt täppt av allt jäkla snor och jag hoppas definitivt att denna känsla fort skall gå om. Att sitta stilla och göra nada är inte så lätt för en hyper-aktiv typ som jag, men nu anstränger jag mig verkligen för att tillfriskna fortare och tvingar mig själv att sitta stilla. Jag har för litet tålamod för att vara sjuk. Näe, ärligt talat är min energinivå för tillfället så låg att det faktiskt känns riktigt bra att bara lata sig.



I kväll skall det bli bastu, möjligtvis ett glas vin och en lugn hemmakväll, samt noggrann genomgång av Galna dagar-katalogen - en strategi för hur jag skall springa och hinna roffa åt mig så mycket som möjligt så effektivt som möjligt mellan våningarna på Stocka fr.o.m. onsdag är nämligen under konstruktion..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3