lördag 29 oktober 2011

Midnatt råder..

Huh-huh, hörni. Här sitter jag med laptopen framför mig på sängen och skriver inlärningdagbok från det sista studiebesöket. Det är fredag och klockan är snart midnatt. Wooot??

Ja, jag får bara skylla mig själv. Igår lyckades jag skrapa ihop 5 st inlärningsdagböcker på en tidsperiod mellan 10:30 och 23:00. Inget att vara stolt över direkt, men jag fick verkligen kämpa för att försöka motivera (läs: fixa god mat och gå på BodyPump) mig själv att skriva dem. Så skickade jag dem till min lärare och bad henne ännu kolla (för säkerhets skull) att jag verkligen lämnat in dem alla. Rosvosektori! En fattades: Neuvolapäivät.

Imorse åkte jag, som vanligt, med 06:24-bussen till barnsängsavdelningen och märkte direkt att min handledare inte var på plats. Lycklig Ledsen över det fick jag gå med barnmorskan Anu och vips var klockan redan 14 och det var dags att gå hem. Anu har ett härligt sätt att jobba: hon är lugn, talar ett språk som patienterna förstår, har humor och erfarenhet. Hennes arbetssätt och personlighet är något som jag ser upp till och har som förebild - sådär vill jag också bli när jag blir stor. Nångång.

Efter praktiken åkte jag till maskeradbutiken Punanaamio (klik klik) på Kalevagatan och blev totalt chockerad över folkmassa som jag möttes av: kassakön sträckte sig ut till ytterdörren! Modigt trängde jag mig ändå in och hittade något smått att ha till min Halloween-outfit imorgon och gick snabbt hem igen, svettig men nöjd.

Jag bloggade visst om att jag beställt en ny dator då Acern kollapsat? Gissa hur glad jag blev när jag imorse fick ett sms om att datorn redan anlänt - knappt 2 dagar efter att jag beställt den! This is what I call good service och här måste jag ju göra reklam: HÄRIFRÅN beställde jag min Sony Vaio och valde att få den via Matkahuolto.

Efter att ha skrivit en inlärningsdagbok och ett blogginlägg känner jag mig nöjd med datorn: den är passlig storlek (15,5'), är tyst och ser modern ut. Tyvärr har jag ännu inte hiffat hur webcamen funkar, men kanske det är lika bra då klockan definitivt närmar sig midnatt och jag varit vaken i 18h.
Kanske bäst att gå och lägga sig nu och hoppas att vakna med mindre halsont och piggare utseende? We´ll see.

GOD NATT!

2 kommentarer:

  1. Eeeei paska sä ostit sen jo :D Siis oon ollu jotenkin tosi laiska ja just eilen mietin et mun pitää soittaa / laittaa viestiä et jos tahdot sen koneen... En siis ikinä myynyt sitä :D No voi vitsi! Näin käy joskus :D

    xx

    SvaraRadera
  2. Alexa: Joo vanha kone sano ittensä niin totaalisen irti että pistin uuden tilaukseen. Oon tähän Vaioon oikein tyytyväinen ja kaiken huipuksi se tuli toooosi nopeasti :)

    SvaraRadera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3