onsdag 15 februari 2012

At least I´m trying

Det är inte så enkelt att hinna satsa helhjärtat på examensarbetet då jag har så mycket och många andra att tänka på, men to be honest - I don´t care.

Okej okej, visst erkänner jag att det inte känns så muntert att veta att det med stora bokstäver står EXAMENSARBETE inskrivet i min kalender, men jag vet att arbetet oberoende tidpunkt skall bli färdigt i vår (jag kämpar SÅ för det!) och att jag tvingas skriva det typ nattetid om jag inte gör det nu på dagarna. Och hey, vem har svårt att välja mellan examensarbete och något av dessa som jag hunnit med idag:

- intervallträning på morgonen
- lunch med bästaste tjejen
- mattetent på skolan (okej, detta är svarta lammet på listan)
- kolla in nytt gym
- träffa käraste mamma som var på överraskningsturné

Snälla säg att ni håller med..? However, medan ni funderar så plitar jag för en gångs skull in en bild på outfit for today. Bilder i den kategorin blir det inte mycket av då jag största delen av tiden hänger omkring i träningsleggings, allternativt mysbyxor.

kragskjorta H&M, jeans Levi´s, topp GT, stövlar Clarks, träningsskor på  golvet ;) Nike
Ei ole tiedättekö helppoa ehtiä tehdä opparia kun on niin paljon muuta ja muita jota ajatella tai tehdä. Tänään sen huomasin taas vaihteeksi, mutta totesin että haluni saada työ valmiiksi tänä keväänä on niin kova että kirjoitan vaikka öitä myöten loppua kohden jos ei homma muuten luonnistu.
Vai voiko joku väittää että tarvitsisi harkitakaan kotiin jäämistä, jos tarjolla olisi vastaavaa mitä tänään olen puhaillut:
- vetänyt intervallitreenin heti aamusta
- lounastanut parhaassa tyttöseurassa
- käynyt koululla tenttaamassa matikkaa (okei, tämä olkoon listan musta lammas)
- tavata maailman paras mamma, joka tuli ylläri-visiitille kaupunkiin


Oikeesti, oottehan samaa mieltä? Joka tapauksessa ylllä päivän asu-kuvaa, jotka ovat harvinaista matskua tällä hetkellä kun pukeutumiseni lähinnä koostuu joko treenileggareista tai verkkareista.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3