tisdag 11 november 2014

Kun ihmo keltaiseen iski..

Hittovie kun olen tälläinen joko tai-luonne: olen joko sata lasissa menossa ja innoissani jostakin - tai sitten olen vastahakoinen ja luuhaileva. Näiden välimuoto olisi kiva oppia ja sitä pikkuhiljaa näin iän karttuessa toki YRITÄN, mutta se perus kaikki-mulle-heti-nyt-haluan-tahtoni-läpi-nyt-nyt-NYT tuskin koskaan katoaa minusta täysin :D

Timberland Nelliet olisi sopivan rennot ja tukevat, sekä lämpimät välikausikengät - niissä kun ei karvavuorta ole
Astetta naisellisemmat, korkeavartiset nilkkurit suojaisivat nilkkojakin tosin..
Klassisempaa Timbskua ei varmasti löydy: 6 inch-malli on legenda jo eläessään


Tällä hetkellä olen iskenyt katseeni Timberlandin keltaisiin nilkkureihin. TAHDON. Puhun niistä ennen nukkumaanmenoa, aamupalapöydässä ja selaan kuvia niistä keskellä päivää kännykälläkin. Mä niiiiiin tahdon sellaiset! Kenkiä minulta löytyy kyllä yllin kyllin kaapista, mutta Timberlandin kaltaisia klassisia, rentoja nilkkureita ei. Viime talvena ostin ruskeat jodphur-tyyliset Clarksit, jotka ovat kyllä vertaansa vailla ja tyylikkäät, mutta soveltuvat tyyliltään enemmän kaupunkikäyttöön ja olivat enemmän tyyliäni viime syksynä/talvena kun asuin Porvoon keskustassa (nou hätä, en ole Clarkseja myymässä, mutta niiden rinnalle voisin Timbskut kotiuttaa ;)). Nyt landelle muutettuani tyylinikin on rennompi ja Ronjan tultua taloon vaatteille on tullut ihan uusi kriteeri - nimittäin käytännöllisyys. Välillä oikein ärsyttää kun pitää miettiä jokaisen (vaate)ostoksen kohdalla, onko tämä nyt veden- ja tuulenpitävä, käytännöllinen, näkyykö tässä lika helposti ja miten tämän saa pestyä? Ugaah, tylsää, mutta toisaalta järkevää ja kannattavinta omalle kukkarolle (turha ostaa sellaista arkikäyttöön, jonka tietää vaativan kemiallista pesua kun kotoa löytyy hyvinkin iloisesti pomppiva labradori).

Jollekin keltaiset Timberlandit voivat herättä metsänhakkaaja-vibat, varsinkin jos ne yhdistää punaruutuiseen flanellipaitaan, mutta minusta ne ovat yksinkertaisuudessaan tyylikkäät ja rennot. Toki voi kysyä, jos vaaleankeltainen väri nyt on kovin fiksu veto Suomen kuraisessa syksyssä, mutta hei - eihän JOKAINEN ostos voi olla 100% järkevä? ;) Onhan ne nahansuojaustuotteet onneksi keksitty, eikä näitä tarvitsisi pahimmalla kurakelillä käyttääkään - siihen käyttöön löytyy ne järkevimmät valinnat, kuten Nokian Kontiot ;)

Kivaa tiistaita kaikille, sateesta huolimatta! :)
kuvat Google kuvahaku

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3