onsdag 22 april 2015

Paluu tiedossa - stay tuned!

En tiedä lukeekohan kukaan enää tätä pikkublogiani - etenkään pitkän blogitauon jälkeen - mutta ajattelin nyt ilmoitusluontoisestikin kertoa, että päätös paluusta on tehty. I´ll be back - soon.

Paluuta olen itseasiassa suunnitellut tekeväni jo parin päivän ajan, mutta jotenkin illat ovat täyttyneen ohjelmasta eikä bloggailulle ole löytynyt rakoa - etenkään nyt kun olen aiemmin bloggaukseen käyttämäni ajan opetellut käyttämään muuhun tärkeään kuten Instagramin selailuun. Hah. Mutta tauon aikana olen maistellut ja mietiskellyt MINKÄLAISENA blogini tekee paluun mutta päätös astetta sporttisempaa on tiedossa.

Mitä kuuluu? :)

8 kommentarer:

 1. Tervetuloa takaisin, kiva kun teet paluun :)! Kaikki päivitykset on mukavia lukea, myös ne ei sporttiset. Mutta yhteen asiaan tuossa ennen blogitaukoa petyin - et oikein vastaillut/ kommentoinut lukijoille, jotka kommenttia jättivät... Eikös tuo ole vähän niinkuin bloggaajan velvollisuus? Olen käsittänyt, että moni bloggaaja juuri haluaa olla vuorovaikutuksessa lukijoiden kanssa :).

  Hyvää alkanutta kevättä!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Heippa! Olen kyllä yrittänyt vastailla kommentteihin, mitä nyt tiedän että jossain kohtaa moneen vanhempaan postaukseen lävähti vino pino ublubbglubbblubb-kielellä kirjoitettua kommenttia, jotka saatoin julkaista mutta joihin en vaivautunut vastaamaan koska oletin niiden olevan pilaa. Kommentit ovat ehdottomasti bloggaajalle kuin bensa liekeille: mitä enemmän niitä saa, sen palkitsevampana bloggaaja vaivannäkönsä kokee :)

   Radera
 2. Uusia postauksiasi odotellessa! <3

  SvaraRadera
 3. Mielellään minäkin luen blogiasi. Huomion kuitenkin samaa kuin ensimmäinen kommentoijakin. Et juurikaan ole vastaillut saamiisi kommentteihin. Se on vaikuttanut omaan kommentointihalukkuuteeni negatiivisesti. Vuorovaikutus on kuitenkin blogien sydän, etenkin pienien blogien.

  Anu

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samaa mieltä Anun kanssa minäkin.

   Radera
  2. Nöyrät anteeksipyynnöt esitetty (katsokaa kommentti yllä) ja olen vilpittömän pahoillani jos jonkun kommenttiin on vastaus jäänyt saamatta :/ kommentteja pikkublogiini tulee harmittavan nähden ja se on osasyy, etten tätä niin mielelläni enää tehnyt ja otin breikin. Vuorovaikutus on _todellakin_ osa bloggailua ja tiedän, ettei moni kommentoi vaikka tekstejä lukisikin ja että niitä harvojakin kommentteja arvostaa kuin mantelia joulupuurossa: paljon. Lupaan parantaa tapani!

   Radera
 4. Näihinkin toivoisin bloggaajan jotain vastaavan. :/

  SvaraRadera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3