tisdag 28 april 2015

Viime viikon liikuntasaldoa

Ajattelin pitkästä aikaa julkaista aiemmin NIIN muodikkaan (ja angsteja herättävän..) yhteenvedon viime viikon liikunnoistani. Aiempiin liikuntalistoihin verrattuna voi vain todeta, että PIENTÄ muutosta on tapahtunut ja ehdottomasti parempaan suuntaan! Siinä missä aiemmin kävin salilla 4 kertaa viikossa ja juoksin 2-3 kertaa ja pyöräilin arviolta kilsan päivässä hyötyliikuntana, juoksen nyt 2-3 kertaa viikossa n 20 km viikkotasolla ja teen lihasjumppaa ohjatussa kahvakuulassa kerran viikossa, sekä punttisalilla oma kroppa tai kahvakuula vastuksena.

Joka aamu käyn Ronjan kanssa aamupissalla 30 min lenkillä, jossa koira usein juoksee vapaana ja itse heittelen hälle keppejä, sekä availen paikkoja. Iltapäivällä käyn usein myös Ronjan kanssa n tunnin kävelyllä ajatuksia selvittämässä työpäivän päätteeksi, mutten nyt kirjannut niitä nyt tähän. Mutta happihyppelyä tulee siis koiran myötä harrastettua n 1,5h päivässä :)

Maanantai lihaskunto 40 min + iltapäivälenkki 60 min metsässä
Tiistai juoksulenkki 10 km
Keskiviikko puutöitä vanhempien luona reilu tunnin
Torstai apua.. taisin käydä kävelyllä
Perjantai kahvakuula 60 min
Lauantai juoksulenkki 4,3 km
Sunnuntai juoksulenkki 10 km
 
 
Mitäs mieltä olette? Itse olen sitä mieltä, että lihaskuntoa voisi ja pitäisi tuohon vielä lisätä, mutta aika kivastihan ja vaihtelevasti liikuntaa tulee nykyään harrastettua entiseen verrattuna :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3