söndag 7 augusti 2016

Päiväretki Porvooseen ja laiskan pulskea sunnuntai

Heippa!

Makoilen tässä Ronjan kanssa sängyllä vaikka noustiin jo aikaisin miehen lähtiessä töihin. Ajattelin aloittaa sunnuntain tehokkaasti ja käveltiin pitkähkö aamulenkki, syötiin aamupalat ja aloin tyhjentämään vaatekaappia. Tai no ainakin aloitin.. Olen viime aikoina todennut omistavani aivan järkyttävän paljon vaatteita ja lisää tulee ostettua ex temporesti etenkin alennusmyynneistä. Kaappiin pullistelee etenkin neuleita, farkkuja (arvatkaa vaan monetko farkut "löysin" kaapistani enkä edes muistanut omistavani niitä?!) ja paitoja. Paitoja, paitoja, paitoja. Okei toppeja tulee kulutettua töissä koska pidän työtakkini alla AINA toppia, eli niitä perus-puuvillaisia kuluu viikon jokaisena päivänä vähintään 1 plus sitten urheilutopit erikseen iltakäytössä. Neuleita en sen sijaan tajua miksi olen hamstrannut niin paljon, mutta kai niitä tuntuu olevan tsiljoonasti ja tekisi mieli luopua jokatoisesta nyt kun kelit ovat vielä lämpimähköt - mutta mites sitten talven tultua? Silloin niille löytyy sitten taas tarvetta, eli turha ainakaan nyt luopua kovin monesta. Olen kyllä monta kertaa miettinyt josko repäisisi ja tekisi KonMarit ja heivaisi puolet garderoobistaan ulos - takuuvarmasti pärjäisin jopa 1/4 kaapillisellakin! Mutta toisaalta en halua luopua kaikista vaatteistani, koska kivahan niitä on fiiliksen mukaan vaihdella; tyylini kun ei ole yksiselitteinen vaan yhtenä päivänä haluan pukeutua preppy-tyylisesti kauluspaitaan, toisena ylisuureen neuleeseen ja kolmantena huppariin.


farkut H&M t-paita Filippa K kengät Converse laukku Zara aurinkolasit Rayban






Käytiin eilen miehen kanssa viettämässä lähikaupungissamme Porvooossa kesäretkipäivä. Naurettiin kun tajuttiin mitä oltiin tekemässä - siis turisteilemassa muiden turistien kanssa PORVOOSSA - kaupungissa jossa T on töissä ja jossa itse olen työskennellyt. Käytiin ihanassa Skafferi-kaupassa hakemassa minulle kauan himoitsemani Keepcup-kahvimuki, kierrettiin vanha kaupunki, käytiin Lidlissä heräteostoksilla, samoin Taidetehtaan Stadiumissa ja lopuksi sushilla Oishisushissa (vahva suositus! Sushi ei ehkä ollut maailman parasta mutta keskivertoista ja buffasta sai hakea palleroita niin paljon kuin halusi hintaan 11,50€). Illemmalla kävin sauvakävelemässä ja T heitti pyörälenkin ennenkun rauhoituttiin kotiin syömään perjantaipizzan jämiä Jyrki Sukulan ja Toisenlaiset Äidit-sarjojen ääreen. Viikonloppuilloillemme uskollisina siis ;)


Haha pakko myöntää että jätin salaatit sikseen ja söin enimmäkseen sushipalleroita, wasabia (ihanan tulista kun nenästäkin savuaa :D), inkivääriä (niiiin hyvää!) ja jossain liemessä lillutettua varhaiskaalia. Oli kyllä aikamoinen jano tuollaisen setin jälkeen (minä kun dippaan jokaikisen sushipalleron soijakastikkeeseen), mutta hinta-laatu-suhteeltaan ihan ok :) Hankosushista saa parempaa sushia kalliimmalla - no doubt.
Aloitin tosiaan siivousrumban mutta makoilen nyt tässä sängyllä ja kuulostelen. Ohjelmassa olisi juoksua, mutta oikea pakarani on vihoitellut ja ollut tosi kireän tuntuinen jo pidemmän aikaa, joten sen ehdoilla taidetaan mennä. Tykkään juosta, mutta välillä tuntuu että kroppa tarvitsisi enemmän kävelyä pk-harjoitteluna ja mahdollisesti taukoviikkoa juoksusta. Nyt kun oikein muistelen niin en ole pitänyt yhtäkään viikkoa totaalipaussia juoksusta sitten.. Syksyn? Talvellakaan hankin IceBugit, joten juoksin turvallisesti myös liukkailla.

Mitäs suunnitelmia teillä on sunnuntaiksi? Minun täytyy siivota tuo kaappi loppuun.. Onneksi on koko päivä vielä aikaa :D Kivaa sunnuntaita!

edit: kävin 12km hölkällä. Että näin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3