fredag 13 maj 2011

Glad å freeeedaaag!

Jeii, så var det fredag och veckoslut igen och jag är super-nöjd med den gånga veckan: jag stortrivs på praktiken på hälsostationen och blir säkrare för var dag som går att det är precis vad jag vill hålla på med när jag (någon gång..) blir utexaminerad! Arbetsuppgifterna, -tiderna, kollegerna och hela alltihopa bildar en helhet som jag känner mig mycket bekväm med. Jag har t.o.m. blivit litet inspirerad att tänka (obs! tänka på, inte göra) mitt examensarbete, eftersom ju förr jag fixar ihop ett arbete, desto fortare får jag börja jobba heltid med full lön och behöver inte mer tänka på tenter, grupparbeten, seminarier...

Tog en ovanligt tidig buss hem till föräldrarna och blev direkt bjuden på en kopp kaffe - snacka om service! Så var det dags för dagens motion: 30 min löpning och det kändes skönt som tusan på länge. Kanske jag så småningom börjar vara i skick igen! Så gick jag via butiken och inhandlade ingredienser för en tortilla-kväll med föräldrarna.

Nu skall jag fortsätta titta på VM i ishockey (Finland-Ryssland, spännande!) med maten fylld av tortilla, de gula avlånga godisen ur Aarrearkku och en hög liitulakun.

Hoppas helgen fortsätter lika bra som den börjat :)

5 kommentarer:

  1. Vi åt också tortillan (eller taco-plättar, som Wilma säger).
    Tycker inte alls att det är bra att det idag blev en sen kväll pga ishockey, imorgon blir det sent igen för det är euroviisut och så lätkä igen på söndag. Som tur så behöver jag inte gå på jobb på måndag (tidig väckning har jag ju nog, nåndera av barnen brukar vakna 6:15)

    SvaraRadera
  2. Vi åt tacon igår. O de e så mycke godare än tortillan... av nån underlig orsak. O dom gula långa lakuna e godast i Aarrearkku. De ha dom alltid varit!

    SvaraRadera
  3. Ansku: Nä, de stämmer att de nu blir flera sena kvällar i rad, men sen kommer de ju int någå mer i TV:n så nu ska man bara njuta av det som kommer ;)

    Emppu: Ja vet att smaken är så baken, men tortillan är faktiskt godare! Haha, du sku ha sett när ja först plocka alla gula lakun ur Aarrearkkun å sen hitta ja till nästa en Fazers MEGA-grön påse å plocka alla liitulakun. Resten fick bli ;)

    SvaraRadera
  4. Håller med om att taco är godare än torilla, men för barn (och vissa män) är det enklare att vika ihop en mjuk plätt. De får det hårda skalet att smula så...

    Men godast i Aarrearkku är Jelly Amazonas (alltså domdär olikafärgade djuren, och då när en gamla storasyster var liten fanns det att köpa påsar med enbart sådana! Så egentligen tror jag inte att det är just smaken i dem som tilltalar mig utan nostalgin =) ) och domdär små bilarna. Och hör sen.

    SvaraRadera
  5. Ansku: ja tyckte förr oxå att djungel-djuren var godast, men dom smaka int alls lika gott som tidigare nu när jag provsmaka en igår :/ Å bilarna låter jag gärna bli - dom e ju onödigt små å man är tvungen att ta MÅÅÅNGA för att det skall kännas nånstans ;)

    SvaraRadera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3