tisdag 25 november 2014

Elämäni Aakkoset ja yhteenveto viime viikoilta

Mitä kuuluu? Blogi on jälleen vaipunut hiljaiseloon menojeni vuoksi, enkä tunnu löytävän aikaa kirjoitella tänne kuulumisia. Suurin murheeni on se, että tykkään liittää postauksiin kuvia, eikä niitä nyt pimeydestä johtuen ole tullut otettua lainkaan viime viikkoina. Kaikenlaista on tapahtunut, muttei mitään maailmaa mullistavaa, mutta stressiä ja paineita voin kertoa olleen yllin kyllin eritoten viime viikolla. Vaikka tykkäänkin olla suorapuheinen ja rehti juttuja kirjoittaessani, en viitsi tulla tänne avautumaan jokaikisestä vastoinkäymisestä koska haluaisin pitää blogini pääpiirteittäin pirteänä ja iloisena - omantyylisenäni :)

Viikonloppuna käytiin lasten kanssa pulkkailemassakin ;)

Lyhyt yhteenveto kuulumisistani:

- viikonloppuna koitti kauan odottamani On Ramp-kurssi ja siitä sain a) hurjat kiksit treenaamiseen, b) hemmetinmoiset lihasjumit, c) tiedon siitä, että olen aivan rapakunnossa lihaskuntoa ajatellen :D Hello Crossfit!
- Ronja on parin viikon sisään tuhonnut Bepanthen-tuubin ja (taas) kuulakärkikynän, sekä tullut ovensuussa vastaan uusi iPhone suussani..
- ensilumi piristi kovin ja teki maailmasta paljon valoisamman :) Harmi vaan että ulkona jo jälleen sataa ja on lämpöasteita, joten lumi sulaa pois..
- käytiin lauantai-iltana vanhempieni luona saunomassa ja sovittiin T:n kanssa jo, että ehdoton must have-juttu seuraavassa kämpässä on sauna!
- 875 grammaa Pirpanan tarina-kirja on minulla para-aikaa meneillään ja olen aivan myyty ja suosittelen kyseistä kirjaa - oli sitten lapsi tai keskonen ajankohtainen tai ei - kaikille. Todella koskettava teos!

Joo. Tein aikani kuluksi tälläisen Jossun aakkoset-koonnin, joita olen nähnyt monessa blogissa ja jotka ovat minusta todella hauskoja luettavia :) Kirjoittajasta saa paljon uutta tietoa vähällä vaivalla; ikään kuin maailman helpointa stalkkausta ;)

A Aamupala, päiväni tärkein ateria. Ampparini haluan nautiskella kaikessa rauhassa ja varaankin siihen n 30 min arkisinkin, jotta ehdin lusikoida aamupuuroni ja juomaan aamukahvini hötkyilemättä. Jos aamupalahetkeni häiriintyy tai minun uhkaa tulla kiire, menee päiväni lähes takuuvarmasti mönkään.
B Berocca Orange, jolla aloitan joka ikisen aamuni on pelastukseni ja todellinen energia-boosteri. Tiedä sitten johtuuko energisyyteni juomasta vai plaseboefektistä ;)
C Crossfit, uusin lajikokeiluni jonka toivon joko toimivan uutena treenimuotonani juoksun rinnalla vai ainakin ponnahduslautana johonkin toiseen lajiin
D D-vitamiinia syön päivittäin 20-50 mikrogrammaa pirteyttä ja vastustuskykyä ajatellen
E Emilia-siskoni on iän karttuessa muuttunut yhä rakkaammaksi
F Free. Himoitseni mustia Nike Free-kenkiä kevättä kohden ja saas nähdä, miten keväällä käy ;)
G Gabriel, lemppari-raflani Porvoossa. Maailman parhaat salaatin olen syönyt täällä :) Suosittelen tekemään varauksen jos tänne mielii, koska paikka on pieni ja kovin suosittu
H Haglöfsin turkoosi goretex-takki on yksi parhaista ostoistani ever: kestää tuulta, vettä, hengittää ja on hyvännäköinenkin :) Omani onnistuin lisäksi löytämään Stadiumista loistohintaan alennuksesta :)
I iPhone, Mac, iPod.. i-perheeni on kasvanut kasvamistaan enkä kadu muuta kuin ostohetkiä hintojen vuoksi :'D
J Juoksu, laji jota ilman en pysty olemaan. Juoksu on kanavani rentoutumiseen ja ns "omaa-aikaani"
K Koiranilma, jota olen sietänyt vapaaehtoisesti jo ennen koiran hankkimista
L Loma. Tarviiko enempää sanoa? Olen NIIN tämän tarpeessa.
M Mamma, äitini ja suurin esikuvani. Nainen, joka on puhjennut kukkaan tehtyään elämänsä rohkeimman (tietääkseni) vedon ja josta olen ylpeä joka ikinen päivä
N Nipsu, koirani kutsumanimi - syytä en tiedä :D Turkoosi Nipsu-muki on yksi lemppareistani muumimukeista :)
O Omena, yksi suosikkihedelmistäni :) Kotimaisista ompuista tehty omppusose on parhautta rahkan kanssa mainio välipala.
P Pappa, elämäni tärkein mies. Oli avomies kuinka tärkeä tahansa, ei yksikään mies ohita iskää - jaetulle 1. sijalle voi toki pyrkiä ;)
Q Quasimodo ja Esmeralda ovat päähenkilöitä yhdessä lemppari-Disney-klassikossani :)
R Ratsastus, harrastus jonka haikein mielin jouduin lopettamaan opiskelemaan lähtiessäni ja jonka haaveilen vielä joskus aloittavani taas
S Sänky. Ruokapöydän ääressä ja sängyssä tulee vietettyä eniten aikaa kotona ollessa ja kriteerini molempia koskien ovatkin aika kovia: pöydän tulee olla kaunis, sängyn kovahko ja rankaa tukeva.
T T. Avomieheni, jonka kanssa minun alun perin piti olla kaveri vaan, mutta jonka kanssa muutettiin kesäkuussa yhteen reilu puolen vuoden yhdessäolon jälkeen. Hektistä temperamenttiani rauhoittava Late Lammas, jonka hitaus ja rauhallisuus välillä saa minut pomppimaan seinille, mutta jota ilman en tahtoisi olla.
U Unitossut vedän pakkasöiden saavuttua jalkaani joka yö jalkojen rasvaamisen jälkeen. Nukahdan paljon paremmin viileähkössä makkarissa, jos saan upottaa jalkani untuvatöppösiin :)
V Volvo. Kyllä mä sellaisen vielä joskus hankin :D
X Xylitolia opin käyttämään hammaslääkärin suosituksesta vain ja ainoastaan täysksylitoliversiona kuultuani, että perus-Jenkissä on naurettavat 40% xylitolia VS täysversiossa!
Y Ylityöt. Valitettava fakta, mutta osuu vaihtelevasti omalle kohdalle
Z Zen:mäinen fiilis ja rauhoittuminen on asia, jota minun tulisi harjoitella kiireen painaessa päälle, jotta palautuminen niin työpäivistä kuin urheiluistakin olisi mahdollisimman hyvää ja riittävää.
Å Åtta, ihana sisustusliike Wanhassa Porvoossa
Ä Ähinä, ääni jota pidän usein nukahtaessani (kuulemma)
Ö Örvellys ja överit, asioita josta en pidä lainkaan koska niitä on tullut katsottua sivusta (harrastamisesta en puhu nyt mitään) aivan liikaa. Alkoholia juon toki edelleen, mutta kunnon perskännejä en edes muista koska olisin viimeksi vetänyt enkä koe niille tarvettakaan. Kai tämä on joko tylsistymistä tai sitten aikuistumista?

Saitko selville jotain uutta? Samaistutko johonkin?
Pari postausta sitten sain toiveen, että tekisin videopostauksen. Kyllä vai ei? Jos juu, mistä haluaisit minun höpöttävän?

2 kommentarer:

  1. Samastuin! Haglöfsin goretex <3 nipsu-muki on minunkin lemppareita ja iphone, iPad ja iMac löytyvät myös täältä suunnalta!

    SvaraRadera
  2. Nämä on niin kivoja postauksia. Minäkin tein jokin aika sitten vastaavan. Mun suosikki muumi-mukeista on ruskea Nipsu-muki :) Sen valmistus on kyllä lopetettu jo aikoja sitten...

    SvaraRadera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3