torsdag 12 mars 2015

New shoes in: hello Roshes, teette minusta iloisen - ja muotitetoisen! 
Mitä kauneinta ja aurinkoisinta torstaiaamua kaikille! Täällä heräsimme -6 asteeseen, mutta mitä kauneimpaan auringonpaisteeseen. Ronjan kanssa käytiin vähän pidemmällä aamulenkillä ja aina koiran pysähtyessä nuuskuttelemaan (jota hän kyllä harrastaa välillä vähän liikaakin..) yritin venytellä kinttuja ja pyöritellä hartioita, jotka ovat nyt tuntemattomasta syystä X menneet A-I-V-A-N jumiin. Kai se huonosta ergonomiasta taas johtuu, mutta harmittaa todella kun yläselkää kivistää aivan samalla tavalla kuin vuosi sitten, jolloin söin päivittäin relaksantteja jotta saisin kivuiltani nukuttua. Tuolloin taustalla oli liian kova punttitreeni, mutta nyt en tiedä istunko liikaa paikallani vai mitä teen väärin, kun lapojen välissä tuntuu kasvavan kaktus. Eilen illalla tein lyhyen juoksulenkin ja sen päälle avaavia liikkeitä fyssarin ohjeiden mukaan. Olisiko mitään vinkkejä, mitkä liikkeet tai mikä auttaisi yläselän kipuihin? Pitäisikö taas muistuttaa kroppaa Fustrasta kenties..?


hahaa herranjumala tuota tukkaa :'D tässä oiva esimerkki siitä, että Balmain Saltspray todella runsastuttaa tukkaa! Taustalla ihana rapainen takapiha ja masu pullollaan tuorepuuroa. Kuvia otettuamme huomattiin, että kamerassa oli ajastintoiminto, eivätkä kuvat siksi räpsähtäneet reaaliajassa. Julkaisukelpoisia kuvia ei siis syntynyt kuin noh, tämä yksi, joka ei sekään ihan mallikelpoinen ole, mutta kelpaa. Tossut ja hymy näkyy! :)

Anyhow, nyt en tee tästä jälleen kerran vilivali-postausta, koska niitä blogini on pullistellut viime aikoina ihan kyllästymiseen asti.

Siksi aionkin nyt esitellä ilonaiheita, joita minulla tällä hetkellä on :)

- kirkastuvat päivät ja lisääntynyt auringonvalo
- Ronja, joka toilailuillaan ja varasteluillaan osaa olla NIIN ärsyttävä, mutta minulle niin älyttömän, älyttömän rakas
- polvia ei enää särje kuten viikko sitten
- tuorepuuro maistuu pitkän tauon jälkeen todella hyvälle ja on huomattavasti nopeampaa valmistaa kuin tavispuuro, joten aikaa lehdenlukuun jää aamuisin normaalia enemmän
- löysin Facebook-kirpparilta jymylöydön, joka postitettiin minulle eilen ja jonka toivon vastaavan odotuksiani.. Hihii, jänniä aikoja

- uudet Nike Rosherun-lenkkarit, jotka ostin Stockalta jymyhyvään hintaan kiitos Jonnan blogista löytämäni vinkin ja jotka tuntuvat NIIN kevyiltä ja ihanilta jalassa, että odotan kuin kuuta nousevaa, että saisin vihdoin näitä jo kaduilla asti ulkoiluttaa. Meilläpäin kadut ovat vielä niin rapaisia ja pölyisiä, ettei vaaleita kenkiä ihan heti viitsisi liata. Rosherunit tosiaan tuntuvat olevan AirMaxien lisäksi tämän hetken it-kengät - eivätkä syystä: kengät ovat vielä kevyemmät kuin kaapista löytyvät Free 5.0 ja istuvat todella napakasti jalkaan. Itse olen todella mielissäni citylenkkarimuodista, koska lenkkarit ovat huomattavasti ergonomisempi `ja jalan terveyden kannalta parempi valinta kuin esimerkiksi yläasteelta tutut skeittikengät (apua.. omat SoWhat:ini, joita kutsuttiin kanooteiksi - syystä!) ja tekevät peruspirkonkin astetta sporttisemman näköiseksi ;)


 Tälläistä tänä torstaina. Sytytkö sinä auringolle tai kenties lenkkarimuodille, hot or not? (:

1 kommentar:

  1. Tosi hienot nuo lenkkarit! Mutta tukkasi näyttää jotenkin kuivalta, ei välttämättä runsaalta :/.

    SvaraRadera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3