tag:blogger.com,1999:blog-8806548949675707157.post1382794130421218892..comments2023-08-14T16:39:48.371+03:00Comments on En dag ska jag bli stor: Ei Mignon-muna tapa, ei pipariämpäriin hukuJossuhttp://www.blogger.com/profile/05482837246577660509noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8806548949675707157.post-50975457854184053872014-12-19T09:08:52.841+02:002014-12-19T09:08:52.841+02:00Eli aika samaa linjaa noudatat kuin minäkin, eli h...Eli aika samaa linjaa noudatat kuin minäkin, eli herkuttelen viikolla periaatteessa vain jos on synttärikutsut mutta pyrin herkuttelemaan vain viikonloppuisin ja silloin toki fiksuja määriä, esim. rivi suklaata, pulla tai jätskiannos :) Itselleni tuollainen määrä esim. la ja su karkkipäivinä tuntuu sopivalta ja riittävältä, mutta pitäisi vielä yrittää päästä siihen että voisin hyvillä mielin syödä esim suklaarivin keskellä viikkoakin, vaikkei karkkipäivä olisikaan. Pikkuaskelin, pikkuaskelin..Jossuhttps://www.blogger.com/profile/05482837246577660509noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8806548949675707157.post-36099612911721162552014-12-18T23:43:24.227+02:002014-12-18T23:43:24.227+02:00Mulla on aika pitkälti myös tuo 20/80-suhde käytös...Mulla on aika pitkälti myös tuo 20/80-suhde käytössä ruokavalion suhteen.Pyrin syömään terveellisesti ja mahdollisimman ravinteikkaasti, mutta herkuttelen myös. Yritän jättää herkut viikonloppuun, mutta jos viikolla on jotain spesiaalia, niin kyllä ne herkut menee silloinkin :) Nykyään en pode niistä samalla tavalla huonoa omaatuntoa kuin joskus aikaisemmin…tiedän ettei muutamat herkut hetkauta minnekään. Jouluna tulee varmasti herkuteltua, ja niin on tullut jo tässä joulun alla, mutta sellaista se on! :) Karoliinahttps://www.blogger.com/profile/04972371054292135793noreply@blogger.com