måndag 20 oktober 2014

Mitä jäi mieleeni I Love Me-messuilta?

Hihii, voi sitä riemua tiiättekö perjantaina kun sain tietää voittaneeni liput I Love Me-messuille, jotka järjestettiin viime viikonloppuna Messukeskuksessa (kukaan tuskin missasi tämän? Mainonta oli kovaa..). Käväistiin siellä eilen sunnuntaina, seuralaisena kukas muu kuin maailman paras äitini. Lähes jokaiseen lippuja mainostaneeseen kilpailuun osallistuessani kerroin, että voiton osuessa kohdalleni veisin ehdottomasti juuri äidin messuille. Äitini on kuluneen vuoden aikana kasvanut ihmisenä silmissäni, puhjennut kukkaan naisena ja olen niin tajuttoman älyttömän sanoinkuvaamattoman ylpeä hänestä, etten keksinyt muuta tapaa n.s. "palkita" häntä kuin viedä hänet paikkaan, josta saisi tietoa uusimmista trendeistä liittyen kauneuteen ja hyvinvointiin. Oli ilo nähdä hänen kirkkaasti loistavat silmänsä, jotka lapsenomaisesti innokkaana tutkivat lähes jokaisen näytteilleasettajan tarjontaa, sekä tyytyväisyyttä huokuvaa hymyänsä hänen astellessaan tyytyväisenä pitkin Messukeskuksen käytäviä. Mikä lady. Minun äitini.

Okei palataas aiheeseen ennen kuin alan herkistelemään toden teolla.
Ajattelin listata tähän, mitä minulle jäi I Love Me-messuilta mieleen. Viimeksi kävin kyseisillä messuilla 2 vuotta sitten ja kehitys siihen verrattuna oli mielestäni huikea: näytteilleasettajia oli huikea määrä ja katseltavaa oli niin paljon, että totesin kotiin päästyämme, että varmasti puolet meni multa täysin ohi! Käyskentelimme alueella parin tunnin verran ja suht. hiljaiseen tahtiin ja katselimme lähes kaikkia pöytiä, mutta kai sitä olisi pitänyt kokonainen päivä tuolla kuluttaa, jotta kaikkea olisi ehtinyt näpelöidä ja tutkia. Toisaalta, meidän tekniikallamme pääsi edes hieman halvemmalla; meinaan kyllä me siinä parissa tunnissa aika paljon rahaa saatiin kulumaan! :D

Ostoksia tein tosiaan hieman, mutta ainoastaan tarpeellisia: (vihreätä) teetä tykkään juoda nyt ilmojen viiletessä, joten Forsmanin ständiltä nappasin mukaani Iltasuukko-nimistä (tai ainakin sinnepäin) teetä. Maku oli makeahko, muttei imelä ja juuri minulle näin ollen sopiva :) Teelaaduista suosikkini on ehdottomasti vihreä. Musta tee on makunystyröilleni turhan kitkerää ja valkoinen taas.. noh, ei vaan maistu mulle :D Sekin on jotenkin kitkerää.




Kuultuani, että messuilta löytyisi Shock Absorberin ständi, päätin, että haen sieltä uudet juoksurintsikat vanhojen tilalle. Vanhat Shock Abrosberini, jotka on suunniteltu nimenomaan juoksuun, ostin peräti 2-3 vuotta sitten ja ne ovat aktiivisesta käytöstä ja pesusta huolimatta edelleen todella tukevat ja hyvät. Noiden myötä olen oppinut, että laatuun kannattaa panostaa ja lyhyesti ja ytimekkäästi voin todeta, että jos haluaa juosta, muttei halua riipputissejä, kannattaa satsata hieman enemmän kuin pari kymppiä liiveihin. Kun kerralla ostaa kunnolliset, kestävät ne käytössä pitkään ja tulevat näin ollen kannattavammiksi niin lompakkoa kuin rintojakin ajatellen. Vaikkei tämä oma rintavarustukseni kummoinen ole, on se karu fakta, että juoksu on rinnoille - koosta huolimatta - rankkaa, koska iho altistuu jatkuvasti hölskytykselle ja venyy. Liivit sain sopivaan messuhintaan 50 euroa, joten ero kauppojen hintoihin (n 60€ ja risat) oli tuntuva. Todellinen win-win-tilanne siis, kun tarvitsin uudet ja sain halvalla ;)

Lisäksi nappasin matkaani NatuViven yövoiteen naurettavan halvalla: 5€! Olen itse asiassa tasan noita samoja kasvovoiteita kokeillut apteekissa, mutta suolainen reilu parinkympin hinta sai minut vielä harkitsemaan ja jättämään purnukat hyllylle. Samaiselta ständiltä nappasin matkaani 3€ Acon herkulliselta tuoksuvan omena-vanilja-ihovoiteen, joka jo ensimmäisen kokeilukerran jälkeen koukutti minut täysin kiitos huumaavan tuoksunsa ja pehmittävän vaikutuksensa. Yum!




Mikä muu messuilta jäi erityisesti mieleen oli elämäni paras, herkullisin, parhaimman koostumuksen ja maun omaava protskupatukka. Olin itseasiassa jo aiemmin kuullut hehkutusta kyseisistä patukoista, miksi ängin kyynärpäätekniikalla Lidlin ständille nappaamaan maistiaisia. Lidl on siis hiljattain lanseerannut omat protskulisä-tuotteensa ja messuilla maistatettiin mansikan- sekä suklaanmakuisia patukoita. Koostumus oli miellyttävän pehmeä ja kostea eikä patukoille tyypillisen pahvimainen ja kuiva. Mansikanmakuinen patukka oli mielestäni paremman makuinen, joka on todella yllättävää koska itse miellän keinotekoisen ja ällön makuisiksi. Kokonaista patukkaa en itse kerralla saisi syötyä - sen verran "jytkyjä" nuo minun makuuni ovat, mutta herkutteluhetkiin ne sopivat mainiosti. Ja takuuvarmasti pitävät nälkää (jos kokonaisen syö) ja sammuttavat suuremmat makeanhimot. Protskupatukoista ollaan montaa mieltä ja itse syön niitä lähinnä herkkuina ja harvoin. Valitettavasti vatsani osoitti herkkyytensä messujen jälkeiselle lenkille lähdettyäni ja voi morjens minkämoiset vatsakrampit ja -kivut noista sainkaan! Epäilykseni siitä, että olen herkkä lisäaineille ja makeutusaineille sen kun vaan vahvistui kokemani myötä, enkä tästä lähtien epäile hetkeäkään miksen voisi keinotekoisesti makeutetuista herkuista kieltäytyä: moisia vatsakramppeja en ole pitkiin aikoihin kokenut! Täytynee siis vain koittaa herkutella puhtailla herkuilla (nimim. arvatkaa kuka on taas alkanut syömään suklaata piiiiitkän tauon jälkeen? ;)), syödä keinotekoisesti makeutettuja juttuja vain vähän tai sitten syödä niitä ulkosalla, jotteivat muut joudu kärsimään mahdollisista hajuhaitoista :D

Suklaasta puheen ollen pääsin vihdoin messuilla maistamaan ensimmäistä kertaa elämässäni raakasuklaata ja osui ja upposi! Toki raakasuklaa on väkevän-, muttei kuitenkaan pahanmakuista. Itse en nykyään maitosuklaasta makeutensa takia pidä ja syön pääasiassa tummaa suklaata. Kaipa minulle siksi tuo tumma, raakasuklaa sopii vallan mainiosti ja nyt kun vielä sain vahvistuksen sille, ettei minun noita keinomakeutettuja juttuja enää syödä, taidan siirtyä herkuttelemaan joka laadukkaalla tummalla suklaalla tai sitten tapani mukaan ruisleivällä, Oivariinilla ja juustolla ;)

Sellaisia kuulumisia messuilta. Kävitkö sinä siellä? Mitä tykkäsit?

1 kommentar:

  1. Mäki voitin liput, mutta täältä on vaan turhan pitkä matka... Joten kiva kun kerroit mitä messulla olikaan. Joskus olisi kiva päästä paikan päälle :)

    Shockabsorderit käytössä täälläkin,niistä en luovu :)

    SvaraRadera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3