fredag 11 mars 2011

tristess i kubik, skola it is

Att sitta i skolan å bara vänta vänta å vänta e säkert bland det tristaste som finns. Ska på omtentamen i läkemedelsräkning å iom att skolans ALLA omtentamenstillfällen (iaf de få jag har varit tvungen å delta i) ordnas på fredag eftermiddag, vadå som om int studerande sku ha bättre för sig just vid dn tidpunkten sådär passligt inför veckoslutet? Det är säkert frågan om nån form av protest från lärarna, eftersom dom antagligen njuter lika mycket av att göra omtenter som eleverna gillar att skriva dem...

Ska bli skönt att ha undervisningsfritt hela nästa vecka. Kollade redan in gymmets jumppautbud å funderade på att testa på några nya timmar. Gårdagens Body Pump gick helt okej, fastän ledaren var helt bortblandad med det nya programmet å gjorde ett å sa ett annat å jag hade för lite tyngder på stången så effektiviteten blev inte riktit som jag hade tänkt mig.

Passade däremot på att gå via Stadium i Forum å inskaffa de nya springleggingsena. Blev ett par basic svarta Nike-leggins. Tyvärr har de bara två reflexer - en på vardera dragkedjan vid buntarnas nedre del, men det är väl bättre än inget. Var på vippen att falla för ett par ljusröda shorts (oxå dom från Nike), mn lämnade dem iaf tillsvidare i butiken. Jag tycker det ser tufft ut när folk har ett par färgglada shorts utanpå spring-/jumppaleggingsen å praktiskt är det ju oxå: rumpan fryser inte! Mjae. Får se. Är illa rädd att jag är tvungen att köpa ett par shorts, mn sku helst föredra en annan färg än pink. Vad sku månne passa mig bäst? Lila?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3