torsdag 31 mars 2011

Programspäckad torsdag, feel good!

Trots att jag gick hemifrån imorse 06:55 å kom hem först 20:45 är jag inte ett dugg uttröttad, snarare tvärtom känner jag mig mer utvilad än på länge! 

Efter en (löjligt) lugn dag på sjukhuset tog jag spårvagnen till gymmet å dagens BodyPump-pass. Huhhuh, jag fick kämpa riktigt på allvar med de sista benpressen men juku så skönt det känns när musklerna darrar av ansträngning efter att ha suttit å läst tidningar en hel dag!

Från Sats bar det av till min bästa tjejkompis. En panna kaffe, ½ liter vaniljglass var å en massa prat var precis vad jag behövde - gud så jag har saknat våra kaffestunder som alltid lägger guldkant på vardagen, men som vi tyvärr inte hinner så ofta med. Kanske det är orsaken till att stunderna just blir så speciella? Who knows...
Å på tal om att sitta avslappnad å prata - gissa bara om jag höll på att missa min Kuntoneuvonta med min personal trainer! Som tur var hann jag precis jämt till 19:30 till gymmet. Där fortsatte pratandet, dock byttes ämnet från kläder å finlandssvenska stereotypier mot min träning å mina mål. Det var skönt att få berätta om sin träning å får respons om den, samt tips om vad jag kunde tänka mer på. PT:n råkar samtidigt vara min favorit-ledare, så hon kände mina styrkor efter att ha sett mig på timmarna å kunde ge respons om mig som tränare, vilket fick mötet att kännas mer personligt för mig. Hon tyckte att min träning är okej, att jag rör på mig positivt mycket men att jag borde tänka på att ha lugnare pass däri (å rekommenderade BodyBalance). Muskelstyrka kunde jag oxå satsa mer på å till det rekommenderade hon t.ex. en combo med jogging (för mig själv) å ett Core-pass där på. Bodypumpen kunde jag oxå byta ut mot Shape.   
Så beroende på hur energisk jag känner mig imoron ska jag möjligen testa på ett nytt pass... Men mer om det imorn, lovar inget! ;) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3