söndag 10 augusti 2014

Se täydellinen pinkki, joka ei tee oloa halvaksi: Lumene Gel Effect

Mitä vanhemmaksi tulen, sen nirsommaksi muutun - mitä kynsilakkoihin tulee.

Nuorempana (kröh.. tai noh pari vuotta sitten ;)) saatoin maalata joka kynnen eriväriseksi ja käyttää koko sateenkaaren paletin värisiä lakkoja ihan fiiliksen mukaan. Nykyään nirsoilen kovin; saatan toki ostaa hetken mielijohteesta muodin mukaisia värejä, vaikka tiedän, että ne tuskin sointuvat yhteen tyylini tai makuni mukaan kovinkaan montaa kertaa, ja todeta sitten sen kerran-parin kokeilukerran jälkeen, ettei se muodikkain sävy ollutkaan omani. Muiden kynsillä saatan ihailla jotakin sävyä, mutta tyydyn usein vain ihailemaan, koska tiedän, ettei se kuitenkaan tuntuisi minun käsissäni tai jaloissani omimmalta tai turvallisen mukavalta.

Sama tylsyys on vallannut korukorinikin; siinä missä ennen käytin kaikkia sateenkaarenvärisiä henkkamaukkakoruja, käytän nyt liki vain ja ainoastaan Thomas Sabon, sekä Nominationin rannekoruja

Nykyään suosin neutraaleja värejä ja maalaan kynteni joko nudella tai aivan hennon vaaleansävyisellä lakalla ja suosikiksini onkin tänä kesänä noussut Essien ihanan kylmän pinkki Romper Room sekä tuttu ja turvallinen nude Mademoiselle. Kokeilin pari viikkoa sitten maalata kynteni pari kesää sitten ostamallani korallinvärisellä Rimmelin lakalla (joka oli sen kesän hittiväri ja ehdoton suosikkini!), mutta jouduin toteamaan, että se sai minut tuntemaan itseni halvan näköiseksi. Kyllä, luit oikein: tunsin itseni halvaksi naiseksi, kiitos korallin värisen kynsilakan! Niinpä poistin korallilakan ja vetäisin taas kerroksen tuttua ja turvallista neutraalin väristä lakkaa kynsiini. Tylsää, mutta turvallista ja tuntuu "minulta". Damn I´m boring, kävi mielessä..

Anyhow, pelastuksekseni nappasin eilen S-Marketin hyllystä ihan hetken mielijohteesta Lumenen Gel Effect-uutuuslakan koriini. Sävyksi valikoitui (minulle villi) Kissankellot, joka edustaa TÄYSIN eri värimaailmaa kuin vakkarisävyni: metallinhohtoista pinkkiä! Koska lakka irtosi alle 6 eurolla, päätin antaa muiden niin hehkuttamille Gel Effect-lakoille mahdollisuuden, ja valitsin kaiken kukkuraksi juuri pinkin, joka mielestäni sopii erityisen hyvin varpaankynsiin päivettynyttä ihoa vasten. Siveltyäni kaksi kerrosta lakkaa kynsiini tänä aamuna, olin täysin myyty: hitto, sävyhän on täydellinen! Olo on freesi, naisellinen ja kesäinen, eikä lainkaan ilotyttömäinen ja teini. Kaksi kerrosta lakkaa peittää hyvin ja levittyi - kuten Lumenen lakat yleensä - hyvin, joten kaltaiseni kosmetiikka-noviisikin sai helposti nätin lopputuloksen aikaan.


Toivon, että Lumene laajentaa Gel Effect-sarjan väriskaalaa myös syksyä kohden niin, että voin löytää sieltä sopivan sävyn sitten, kun bruna pikkuhiljaa kaikkoaa. Hinta-laatu-suhde on mielestäni Lumenen lakoissa mitä parhain, eikä kotimaisuudestakaan ole haittaa - päinvastoin. Ja koska niitä saa jopa lähi-S-Marketista, ovat ne helppo valinta niin nimpparilahjaksi, väsynyttä pienten lasten äitiä piristämään tai sadepäivän ilo.

Herättääkö kynsilakka sinussa samankaltaisia tuntemuksia?

2 kommentarer:

  1. Minä olen hulluna huulipuniin! Käytän kahta sävyä ainoastaan. Vaikka kuinka yritän niin en saa skaalaani muita värejä. Käytän siis terävän punaista tai oranssiin taittuvaa.
    Ostin extempore tekona myös mattapunaa joka yllätys yllätys on tämän kesän trendivärinä tumma luumu. Väri on niin tumma ettei se sovi kun boheemin nuttura+aurinkolasi tyyliin, mielellään vielä kallion kaduille! Tai yökerhoon. Ja arvaat tuleeko minun ravattua edes kummassakaan.
    Joten jatkan niissä kahdessa ja katson löydänkö koskaan kolmatta luottopunaa :)

    SvaraRadera
  2. Hahaa, toisinaan niitä ei-niin-fiksuja-ostoksia tarvii vaan tehdä näköjään, vaikka tietää, etteivät ne kovin järkeviä pidemmän päälle ole :'D

    SvaraRadera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3