tisdag 27 augusti 2013

Swim, swam, swum = frog?

Oi oi oi tämä päivä on tuonut tullessaan niin mahtavia uutisia että jukranpujut! Kyllä se aurinko sinne risukkoonkin paistaa kunhan sadepilvet ensin väistyvät. Asioilla on tapana järjestyä :)

Aamun aloitin hoitamalla liudan tärkeitä, mutta ah-niin-tylsiä, juttuja mm tilaamalla uuden verokortin, käymällä pankissa ja maksamalla laskuja. Tykkään hoitaa tuollaiset asiat mahdollisimman nopeasti pois alta "kuljeksimasta" nimenomaan aamuisin, koska silloin on koko päivän sellainen olo, että o tehnyt jotakin hyödyllistä ;)


Iltapäivällä lähdin - kaupungilla pyöriskelyn jälkeen - pitkästä aikaa (uskokaa tai älkää) uimaan. Paikallinen uimahalli sijaitsee aivan kotini läheisyydessä ja pyörällä matka taittui mukavasti parissa minuutissa. Uimataitoni ei ole se paras mahdollinen ja sitä voisi kuvailla hyvin lauseella tyyli on vapaa, muta nautin uimisesta paljon. Tekniikkaa olisi kiva ja hyödyllistä joskus harjoitella jonkun kanssa, mutta tyydyn nyt toistaiseksi polskimaan itsekseni. Reilun kilometrin jälkeen olin aivan naatti ja palkittiin itseni seisoksimalla hierontasuihkun alla, sekä lopuksi makaamalla porealtaassa. Suihkun jälkeen suhahdin vielä nopeasti höyrysaunaan venyttelemään ja voi että.. Tarvitseeko edes sanoa miten hyvältä tuntui?

Soj
Tämän illan aion selailla uusinta Me Naiset Sportia jolla palkitaan itseni, sekä fiilistellä: nyt ei ole kuin yksi suunta - ja se on ylöspäin!


Oj så skönt vet ni: saker håller på att falla på sin plats :)
Jag började dagen med att sköta nödvändiga men ack-så-trista ärenden som skattekort, ett besök till banken och betala räkningar. Helst av allt skötet jag dem ändå undan så fort som möjligt och speciellt på morgonen, eftersom jag då kan vara nöjd med min insats hela dagen ;)
På eftermiddagen gjorde jag något sensationellt: for och simma. Min stil är.. Unik? Nä, ärligt talat usel, men jag kommer framåt och njuter av vattnet. I något skede vore det kul att lära sig simma "på riktigt" men jag tror jag nöjer mig tillsvidare såhär. Efter en dryg kilometer stod jag en stund under en masserande vattenstråle, duschade och stretchade i ångbastun. Ni kan bara gissa hur gott det gjorde?
Ikväll skall jag läsa nyaste Me Naiset Sport som jag unnade mig själv med, samt - egoistiskt nog - vara nöjd med mig själv :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3