måndag 16 november 2015

Terveyttä jauhoistako?

Kerroin jo jonkin aikaa sitten, että valikoidun (ihmetyksekseni) #foodinambassador - jengiin, jossa Aino ja Foodin-jengi keräävät jengiä kasaan kokeilemaan superfoodien vaikutusta terveyteen. Itse olen suhtautunut.. hmm.. varauksella? superfoodeihin, mutta koska niin älyttömän moni on hehkuttanut saaneensa niiden kautta uutta puhtia oloonsa ja jaksamiseensa, päätin antaa niille tilaisuuden. Itse en ainakaan suostu teilaamaan mitään tai ketään, kokeilematta ensin (nojoo-joo, kyllä poikkeuksia on, mutta suurin osa niistä on laittomia! :D)

Meidän ambassadorien eka haaste oli kehitellä superfoodeista jokin resepti (tai sörsseli), jolla ylläpitäisimme energiaa. Noh, omalla kohdallani haaste osui todella huonoon ajankohtaan, eli viikolle, jolloin vietin aikaa töissä enemmän kuin ikinä, enkä ehtinyt osallistua ajoissa (enkä toisaalta jaksanut kehitellä mitään uuttakaan - olin niin hemmetin uupunut työputken jälkeen..). Pahoittelin tapahtunutta ja lupaan nyt skarpata.

Foodin tarjoaa E-kirjan, joka pullistelee terveys-reseptejä :) Kirjaan pääset tästä:Näiden lisäksi Foodin tarjoaa koodilla "ambassador-10" 10% alen tilauksesta ja jos tilaus ylittää 69e saa postarit kaupan päälle :) Omiin suosikkeihini kuuluvat tällä hetkellä cashewpähkinätchia-siemenet sekä kaakaonibsit, joita ripottelen puuron ja myslin sekaan puruvastusta ja namihammasta ajatellen ;) Nuo pienet lisät nostavat mukavasti annoksen energiapitoisuutta ja ylläpitävät verensokeria tasaisena pitkään. Se jos mikä on kiireisen arjen keskellä tärkeätä - ihan kuten herkuttelukin! Ja kun sitä voi näiden kanssa täysin hyvällä omallatunnolla tehdä, niin oh yees. I like! :)

Käytätkö itse jotakin superfoodia? Mitä ja miksi - mikä vaikutus sillä on ollut? :)2 kommentarer:

  1. Vi använder väl främst blåbär =) Annars är vi inte superfoodiga av oss, vad jag vet åtminstone

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag äter mest också (finska) bär - främst för att dom e goda å e undersökt nyttiga! Sku hoppas min mörkersyn sku bli bättre med blåbären ;)

      Radera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3