torsdag 19 november 2015

Mikä lämmittää mieltä juuri nyt?

Herääminen itsekseen - ilman herätyskelloa - kello 8. Takana n 9,5h yöunta, jonka aikana heräsin pariin otteeseen miehen kuorsaukseen ja pissahätään, mutta onnistuin selviämään molemmista ja nukahtamaan uudestaan. Viikolla olen herännyt monen monta kertaa yön aikana miettimään asioita, joihin en voi itse vaikuttaa ja kukkunut hereillä koiranunta nähden aamuyöstä lähtien. Energiatasoni on ollut sen mukainen.

1kg pussi kotimaisia mustikoita, jonka löysin halvalla K-kaupasta, joita saan nyt nautiskella aamupuuron joukossa.

Niin, se aamupuuro. Parhautta. Etenkin rauhassa nautittuna.

Eilinen iltalenkki tihkusateessa Ronjan kanssa 10h työpäivän jälkeen. Hiljaiset kadut ja raitis ilma, vain minä ja koira.


Arkivapaa.

Radion kuuntelu aamulla kaikessa rauhassa aamupalaa nautiskellen aamulenkin jälkeen. Ronja nouti innoissaan keppejä ja näytti niin onnelliselta, että unohdin, etten jaksanut kävellä sitä pidempää lenkkiä.

Ajatus siitä, miltä minusta tuntui lapsena, kun äiti osti uuden Disney klassikon heti niiden ilmestyttyä ja katseltiin niitä koko perheen voimin perjantai- tai lauantai-iltana.


Lähestyvä joluu ja verkkokauppojen miljoonat mainokset, jotka pullistelevat tunnelmallisia lyhtyjä, valoja ja kynttilöitä.

Muhkeat neuleet. Vielä kun osaisin päättää tilaisinko tämän Samsoe & Samsoen tummanharmaan merinovillaisen neuleen vai tämän vaaleanharmaan COS:n pooloneuleen. Vaikeita valintoja.

Hahaa! Ja kun tein äskeisiä linkkejä huomasin ilokseni, että COS:n verkkoputiikissa on ilmaiset postarit sunnuntaihin asti! :D

Mamin rakkauspakkaus <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3