söndag 17 juli 2016

Viimeaikaiset onnistuneet löydökset

Juteltiin eilen E:n kanssa blogeista (woop! Vihdoinkin kaveri, joka myös (myöntää) lukee blogeja ja jonka kanssa niistä voi keskustella!) ja siitä. mistä blogeista pidämme ja miksi, sekä millaisista postauksista pidämme. Yhteistuumin tulimme lopputulokseen, että arkiset postaukset ovat kaikkein kivoimpia lukea. Itse jopa kaipaan niitä parin vuoden takaisia postauksia, joissa esitellään uusia ostoksia (nevermind ne ajatukset, että nämä postaukset herättävät ostoshimoja) ja löytöjä, sekä esitellään ja vertaillaan eri tuotteita. Edelleen luen tälläisiä postauksia yhtä innokkaasti läpi kuin vuosia sitten ja luotan etenkin tutun bloggaajan mielipiteeseen jostakin tuotteesta ja ostan jopa usein tuotteen, jota hän on suositellut tai ainakin lähden tutustumaan tuotteeseen itse kaupoille, jos se vaikuttaa kiinnostavalta hänen esittelynsä perusteella.

Miksen siis itse tekisi postausta, jonka itse haluaisin lukea? Ei kaikkien postauksien tarvitse olla diippejä sukelluksia ja ajatuksia - päinvastoin kevyet hieman hömpähtävät vinkit ja ideat itse asiassa ovat mielestäni tervetulleita keventämään tunnelmaa :)Lumene Mystic Volume waterproof-mascara

Ostin jokunen viikko sitten Mystic Volumen normaalin version, mutta se tuntui rapisevan päivän mittaan alaluomille etenkin lämpimämpinä päivinä, jolloin kroppa hikoilee enemmän ja rasvoittuu sitä myötä, antaen maskaralla loistavat olosuhteet levitä ripsiltä kohti poskia. Onnekseni Lumene kehitti heti normiversion jälkeen vedenkestävän waterproof-version, joten ei kun uudestaan kaupoille.
Vedenkestävä Mystic Volume on mielestäni normaalia parempi: koostumus on kuivempi, mutta lopputulos on sama erotteleva, pidentävä jo parilla vedolla (näitä ei kumpaakaan kannata kerrostaa liikaa, jolloin lopputulos on klönttinen) kunhan vaan muistaa "kuivata" harjaa puteliin ennen kun aloittaa maalaamisen :) Vedenkestävyyden olen testannut kaatosateessa sekä suihkussa, jossa se lähti hieman rapisemaan kun hieroin silmiä oikein reippaalla otteella. Tämä siis kestää hikiset tai vetiset juoksulenkit, sekä lämpimien kesäpäivien hikoilut moitteettomana - suosittelen! (18,90€)

Bikinit H&M

Ostin keväällä Stadiumista ihanan raidalliset bikinit, jotka ovat nyt käytön jälkeen osoittautuneet inasen pieniksi. Muistan ajatelleeni kaupassa, että ostan mieluummin hieman naftit kuin hieman lörpät biksut, koska ne useimmiten kuitenkin venähtävät käytössä. Onko mitään niin ärsyttävää kuin bikinit, joita saa kiskoa vilautusriskin pelossa? Noei, eikä sellaiset yllä voi uida. Toinen asia mikä meni mönkään SOC-biksujen kanssa oli se, että huomasin vasta kaupasta kotiin päästyäni, ettei halterneck-mallista narua saakaan irti. Niskajumien takia en voi sietää halterneckejä missään muodossa, koska ne tuntuvat ahdistavilta ja ajattelin että näistä(kin) biksuista saisi halterneck-osan irrotettua niin, että mallista tulisi suosikkini balconette - vaan ei. Buaah! Olisi pitänyt olla tarkempi jo kaupassa..
No onneksi on henkkamaukka. Vaikka päätän tyyliin joka kesä, etten enää osta halpisbiksuja vaan investoin vähän kalliimpiin, jottei joka vuosi tarvitsisi ostaa uusia, päädyn aina vaan H&M-myymälöihin löytämään omani - näin tänäkin vuonna. Emmin pitkään, tilaanko tosiaan siniset bikinit, koska olen ollut sitä mieltä, että sininen sopii paremmin vaaleahiuksisille eikä se ole minun värini. Niin vaan tein villin vedon ja klikkasin ostoskoriin ja kotiin siniset paisley-kuvioiset balconette-biksut, jotka istuvat täydellisesti, ovat todella kauniit eivätkä liioin purista eivätkä tipu yltä. (yläosa 14,99€ ja alaosa 9,99€)


Calvin Klein-tuoksu

Äitini toi yllärilahjana Tallinnan risteilyltä Calvin Kleinin Eternity Aqua-tuoksun, jota alkuun ensin emmin koska se oli nenääni liian merihenkinen. Pidän kevyistä kukkaistuoksuista ja päinvastoin kartan sitruksisia, sekä merihenkisiä hajuvesiä, joita usein pidetään raikkaina ja sporttisina tuoksuina. Kiittelin kohteliaasti lahjasta ja päätin antaa tälle mahdollisuuden ja suihkautin sitä parina päivänä töihin - onneksi! Eternity Aqua on kevyt ja juuri arkikäyttöön sopiva tuoksu, joka ei pistä nenään, on hennon makeahko mutta silti raikas kuin tuulahdus mereltä. Kyllä minua nauratti kun googlasin tuoksun todellisen kuvaelman, jossa sitä kuvaillaan valmistajan mukaan näin: Sädehtivän naisellinen Eternity Aqua for Her on vaivattoman elegantti ja kevyen raikas tuoksu. Luonnollisen tyylikkäälle naiselle, joka on itsevarma ja hienostunut, seksikäs ja eloisa kuin puhdas, raikas meren tuulahdus.
Nenäni ei siis ollut ihan väärässä ;) CK on tosiaan tämän kesäni arkituoksu, jota voin surutta käyttää myös työpäivinä, jolloin voimakkaat tuoksut ovat ehdottomasti poissuljettu. (sh n 50€)

Sellaisia löytöjä :) Hei olisi kiva kuulla mitä pidätte sillä puolen ruutua tämänkaltaisista postauksista? Ärsyttääkö tälläinen markkinointihenkinen teksti vai herättääkö se kiinnostusta? Jaammeko kenties samoja hyviä kokemuksia jostain tuotteesta?
Kivaa sunnuntaita! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3