torsdag 4 juni 2015

No jo tätä päivää onkin odotettu! Onneksi ei mies rinnaltani väistynyt, vaikka olenkin tästä HIEMAN liian usein puhunut.. Päivän asu 4.6t

Vihdoinkin se toteutui; päivä, jota olen noin puolen vuoden ajan odottanut joka ikinen päivä.

Kuukausittain olen käynyt vilkuilemassa peilistä ja koittanut kuvitella, miltä lopputulos tulisi näyttämään. Vähintään viikottain olen höpissyt aiheesta miehelleni aina hänen tylsistymiseensä asti ja todennut, että taidan puhua aiheesta hieman liian usein ja paljon (ja pelännyt hiljaa mielessäni, karkoitanko miehen mielenkiinnon itseäni kohtaan 100%:sti höpinöilläni..). Odottavan aika on ollut todella, todella pitkä, mutta omasta mielestäni se on ollut sen väärti :) Kuvat puhukoot puolestaan..

Diididiii, älkää välittäkö vaikkei minulla mustaa nahkalaukkua nyt osunutkaan matkaan - lähtiessä iski PIENI kiirus.. shortsit ja t-paita H&M takki Zara laukku Michael Kors baltsut Wonders

H&M 100% pellavainen teeppari on hintansa väärti ja todella mukava päällä :) Shortsit, baltsut (joita para-aikaa ajan sisään) ja takki (johon vielä totuttelen ja harmittelen, ettei kohdalle osunut kokoa isompaa mutta 2nd handia ostaessa ei aina voi valita) ovat kaikki minulle uusia ja jo kerran käytön jälkeen kivoiksi todettuja :) 
Jaa, mutta huomaatteko mitään muuta uutta kuin nuo yllä mainitut baltsut ja kimpsut ja kampsut? Ai ette?


Katsokaas vähän tarkemmin ;)
Jep, bingo! Tämä nuori nainen pääsi tänään VIHDOINKIN eroon hammasraudoistaan ja oikomishoito on tällä erää ohi! Hammaslääkärini Armando Gale ei ollut täysin tyytyväinen lopputulokseen, koska etuhampaiden väliin jäi rako, joka johtuu piikkisuorista hampaistani (hampaat ovat useimmiten hieman pyöreät tai päärynänmalliset - paitsi kaneilla ja minulla) ja jota voisi hienosäätää rakentamalla keraamiset paikat hampulien ympärille. Itseäni tuo rako ei (ainakaan vielä) haittaa. Totesinkin Galelle, että katsos vaikka Georgia May Jaggerin tai Kate Mossin hampaita: molemmat naiset ovat supermalleja ja heiltäkin tuo persoonallinen rako hampaiden välistä löytyy!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3