tisdag 21 juli 2015

Crossfitin harrastajat, mulla ois teille kysymys!

Haaveilen (jälleen, kokeilinhan crossfitiä jo viime syksynä kuukauden verran OnRampin jälkeen) crossfitin aloittamisesta, koska kiintiöni olla 24/7 jumissa kiitos yksitoikkoisen juoksuharrastukseni on T-Ä-Y-N-N-Ä. Haluan voimakkaan vahvan kehon - en tämänhetkistä haavanlehteä muistuttavaa rimpulaa!

Otin jo yhteyttä yhteen cf-saliin ja kerroin niskajumeistani ja kyselin, saisinko silti tulla. Tai kannattaako edes tulla. Omistaja vastasi hymiöin, että hei, kyllä meillä pahempiakin tyyppejä käy :D Tule vaan, niin säädetään liikkeet sulle sopiviksi. Huh, huojentavaa. En olisi jengin ainoa vammainen. Seuraava kysymykseni - jota en siis kehtaa ammattilaiselle esittää on seuraava:

Hankalinta on löytää se kultainen keskitie, eli koska täytyy tai SAA lopettaa parempaan pyrkimisen. Haaveilen tällä hetkellä CF:n aloittamisesta mutta pelkään, että lajin pääpointti eli se, että aina halutaan parempia tuloksia ja nostaa enemmän rautaa, käy vielä kohtalokkaaksi. Kehtaako crossfit-salille edes mennä, jos myöntää jos ensikättelyssä, ettei ole kovin kunnianhimoinen vaan haluaisi vain saada vähän lihasmassaa? :'D

Hiivin siis nettiin ja kysyn teiltä lukijoilta (jollet huomannut, niin kysymys yllä).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3