torsdag 8 oktober 2015

"Mä en koskaan voita mitään" - paitsi nyt!

Hahaa, arvatkaas vaan mikä pelasti - aamukahvin ja kaakaonibsien ryydittämän aamumyslin kera - torstaisen aamuni? Aamun, jolloin tunsin jo sängystä noustessani, että 2 päivän takainen hieronta on tainnut ärsyttää selkäjumini tasolle 3. ja mahdollisesti jopa pahentanut sitä?

Laitoin viikko (?) sitten Instagramin feedin kautta löytämääni Foodin ambassador-skabaan hakemuksen, jossa haettiin Foodinin super-ruoille ambassadoreja, eli uusia testaajia. Kirjoitin suoraan, etten mikään kummoinen kokki tai kokenut superfoodien ystävä ole, vaan päinvastoin opettelin syömään kaakaonibsejä pari viikkoa sitten vasta (hyi hitto vie ekat kerrat kun koitin niitä syödä: karseeta kitkerää kamaa!!) mutta olisi kiinnostunut kriittisin silmini kokeilemaan, voisiko minun(kin) kroppani hyötyä näistä helkutisti hehkutetuista superruoista.

Sähköpostin avattuani huomasin saaneeni Foodinin Ainolta viestiä. Luin viestin äkkiseltään läpi, hyppäsin joka toisen lauseen yli ja totesin, että "plaaplaa, hakemuksia tuli paljon eikä onni nyt valitettavasti suosinut sinua..". Viestin lopussa oli kummallisen paljon linkkejä, sekä pyyntö kertoa itsestään hieman lisää. Wooot?! Pakko lukea viesti uudestaan.

Hei,

ja kiitos hakemuksestasi sekä mielenkiinnostasi Foodinin Ambassador-tiimiä kohtaan! Saimme lukemattoman määrän hakemuksia ja valitsimme Sinut mukaan levittämään terveellisen elämäntyylin ilosanomaa eteenpäin yhdessä meidän kanssamme. Tervetuloa mukaan - toivottavasti oot tästä yhtä innoissais kuin mekin! :)

Hahaa, huomaatko saman kuin minäkin! Tulinkin hittovie valituksi! Eli blogiin tulee pikkuhiljaa tupsahtelemaan kokemuksia superfoodeista ja lupaan - tapani mukaan - kertoa niistä rehellisesti enkä lässyttää mitään sellaista, mikä ei paikkaansa pidä. Ellei jokin jauhe tai pöly lisää energioitani, en sitä aio väittää. Jos jokin maistuu vanhentuneille kaurahiutaleille, aion kertoa sen. Jos jokin maistuu törrrrrkeän hyvälle, kerron senkin.

Hihii, tämä tyttö on yhtä hymyä! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3