söndag 12 juni 2016

Kuluneen viikon kuulumisia kuvina: kilometrejä, ruokaa ja täydellinen off-shoulder

Voi miten aika rientää! Kävellessämme Ronjan kanssa tuossa 7:30-aikaan aamulenkillä (voitte kuvitella kuinka kova ruuhka siihen aikaan sunnuntaiaamuna on ;)) mietin itsekseni, että nyt täytyisi nauttia jokaisesta hetkestä, joka edes viittaa kesään - onhan tänään jo kesäkuun 12. päivä! Me suomalaiset tunnumme odottavan ja hehkuttavan kesää koko vuoden ja loppujen lopuksi kesä on kuitenkin aika lyhyt ja ainakin omalla kohdallani siinä käy helposti niin, että kun lataa hurjasti odotuksia ja suunnitelmia jotain tiettyä ajankohtaa varten, joutuu sitä herkästi ja nopeasti pettymään kun ei kaikkea sitten ehdi tai saakaan toteutettua. Sama pätee moneen juhlapyhään, kuten esimerkiksi vappuun ja jouluun: mietitään hurjasti koristeluita, kärrätään kärrykaupalla ruokaa ja krääsää kotiin ja puhutaan suunnitelmista jo viikkoja etukäteen työpaikkojen kahvihuoneissa ja rakennetaan tietynlaista illuusiota siitä, miten loistavan ihanan mahtavat ja ikimuistoiset bileet saadaankaan aikaan - kunnes sitten joudutaan (ainakin hieman) pettymään kun ei kaikkia odotuksia saavutetakaan. En haluaisi olla pessimisti, mutta realistina olen todennut, että usein vähempi on parempi ja joudun usein toppuuttelemaan itseäni järjestelyissä (minähän listaihmisenä rakastan suunnittelua ja erinäisten listojen tekemistä - kaikesta, joka jotenkin liittyy juhlaan :D), etten maalailisi liikoja haavekuvia taivaanrannalleni. Täysin ex temporesti en halua enkä pysty toimimaan ja tietyt suuntaa antavat linjaukset ovat mielestäni fine, mutta liika on liikaa. Kun ei lataa liikaa odotuksia juhlaa tai pyhää vasten, voi sitä vastoin yllättyä positiivisesti kun ajankohtaan mahtuu yllätyksiäkin, jotka loppupeleissä voivat olla tarkkoja suunnitelmia parempia.

Viikko on kulunut yhdessä hujauksessa ja siitä oikeastaan ajatukseni tuosta jokaisesta kesähetkestä nauttimisesta lähti: pelkään, että aika kuluu niin nopsaan, etten huomaakaan että kesä pian on jo ohi. Parin viikon takaiset helteet ovat muisto vain ja nytkin aamulenkille sai pukea tuulihousut ja windstopper-fleecen, että pärjäsi kalisuttamatta hampaita. Toisaalta Suomen kesähän yleensä koittaa vasta heinä-elokuussa, joten onhan tässä vielä aikaa ;)

Keskiviikkona askel luisti ja lopputulos oli huikeat 15 kilometriä
Torstaina vietimme TYHY-iltapäivää ja kävimme kuulasotailemassa. Kuva taitaa kertoa enemmän kuin sanat, mutta taisi itseäni ja kolleegaa hieman jännittää tuo radalle lähtö..

..ja ihan syystäkin: haha, loppusodassa onnistuin saamaan osuman leukaanikin vaikka maski oli suojana. Onneksi ei käynyt tuon pahemmin ja naurettiin hikisinä ja pahanhajuisina sodittuamme :D
Harkitsin viikon aikana näiden myyntiäkin.. Himoitsisin mustaa pienehköä arkilaukkua näiden tilalle, mutta unelmieni Mulberryn Lily on turhan kallis ellen saisi näistä jotain hyvitystä. Kiinnostuneita?

Eilisen lounas: kanaa, salaattia ja perunoita. Kuvasta puuttuu vielä omatekoinen tsatsiki, joka on kerskuilematta aivan törkeän hyvää - ja helppotekoista! Tykkään tälläisistä simppeleistä ruoista, joissa maut ovat puhtaita :)
Käytiin eilen Jumbossa ex temporesti illalla ja löysin Zarasta t-ä-y-d-e-l-l-i-s-e-n off shoulder/ryppykauluspaidan
..ja koska nälkä yllätti Jumbossa, päädyttiin Chicos'iin syömään ja voin valehtelematta sanoa, että kuvassa näkyvä hampurilainen (kana-avokado) oli elämäni paras hamppari! Suosittelen lämpimästi! Ja kun annokseen vielä lisättiin bataattiranut, makean poltteleva mango-chili-salaatti sekä hyvä seura ja palvelu, oli gastronominen nautinto taattu :) Pisteet Jumbon Chico'sille!

..ja ostin (tarjouksesta!) Emotionista paljon hehkutetun Lumenen uutuusmaskaran pian loppuvan Maybellinen tilalle. Benefitin maskara on nyt saanut levätä sen aiheuttaessa silmien ärtymystä (?) ja katsotaan nyt olisiko tästä kotimaisesta kaverista sille kilpailijaksi :)
Sellainen on minun viikkoni ollut :) Entä sinun?

2 kommentarer:

  1. Koska postaat ja vastaat kommentteihin? sun blogi on yks lemppareista =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Heippa! Pahoittelen hiljaisuutta: nukuin alkuviikon aina torstaihin niin huonosti, että sinnittelin päivät töissä ja illat kotona, jotta pysyisin hereillä enkä jaksanut raahautua koneelle manaamaan olojani :D väsyneenä olen kuin zombie, aivot eivät toimi eikä sitä mukaa juttujakaan synny. Heti kun nukun paremmin, runosuonikin kukoistaa ;) Eli tänään aamulla rustailin taas koostetta viikolta.

      Radera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3