söndag 3 februari 2013

Revealing myself - again!

Sunnuntain kunniaksi sain jälleen 11 asiaa itsestäsi-haasteen (tällä kertaa Rissalta - kiitos! :)) Paljastuksia olen jo tehnyt aiemmin, mutta voisinpa yrittää keksiä ainakin pari uutta, jotta nämä vastailut eivät menisi pelkikisi kysymyksiin vastailuksi ;)

REVELATIONS vol 2. 

1. Rakastan lehtien lukemista, kun taas kirjan lukeminen tuntuu ylitsepääsemättömältä - ei yhtänä kuvia ja kamalasti tekstiä! Keskittymiskykyni on vuosien myötä huonontunut niin, etten kerta kaikkiaan jaksa keskittyä niin pitkään, että malttaisin lukea kirjan loppuun. Tähän aion yrittää tehdä parannuksen, koska nuorempana rakastin nimenomaan kirjojen lukemista.

2. Olen varsinainen aamumörkö, enkä tykkää puhua kellekään enkä tehdä mitään muuta kuin toteuttaa rutiineitani aamuisin.


3. Vaikka olen jo 23-vuotias, en uskalla katsoa kauhuelokuvia, koska näen niistä painajaisia seuraavat pari viikkoa, enkä uskalla liikkua yksin pimeällä - saati sitten olla yksin kotona!

4. Makumieltymykseni alkoholin suhteen ovat muuttuneet lyhyen ajan sisään melkoisesti: aiemmin lipitin mehudrinksuja, bisseä ja makeita siidereitä, kun nykyään taas nautiskelen täyteläisistä punaviineistä ja kuivista omenasiidereistä (olikohan tämä nyt kovin kummoinen paljastus? Nojoo..)

5. Pienenä totuin leikkimään yksikseni ja nautin edelleen ajoittain todella paljon yksinolosta (kun taas toisinaan oikein änkeän ihmisten syliin ja kaipaan läheisyyttä :D)

6.  En ole kertaakaan elämässäni juossut lenkkiä kenenkään kanssa YHDESSÄ, vaan juoksen poikkeuksetta yksin. Omaan törkeän kisavietin ja pelkään lähteväni (alitajunnassa ainakin) kisaamaan toisen osapuolen kanssa ja piiputtamaan itseni jo lenkin alussa. Lisäksi hävettäisi kysyä toiselta, eikö voitaisi jo lopettaa ja myöntää, että toinen on paremmassa kunnossa ;)

7. Kotona pukeudun AINA verkkareihin tai pyjamahousuihin ja huppariin tai toppiin ja vedän villikset jalkaan. Puristavat vaatteet nurkkaan ja mukavuus kunniaan! 

8. T on 3. poikaystäväni. Aiemmat suhteeni kestivät 1 vuotta ja 4 vuotta. 

1. Kenet julkkiksen haluaisit tavata?
Scarlett Johansson olisi ihana tavata livenä, koska hän on yksi suosikkinäyttelijöistäni. Lisäksi olen kuullut muisuttavani häntä, joten olisi kiva tutkia itse asiaa tarkemmin ;)
pic from google
 Look alikes..?


2. Mikä on suosikki ei-ehkä-niin-kehuttava elokuvasi? Siis leffa, jonka katsomista ei melkein kehtaa tunnustaa.

Freaky Friday :D

3. Kun olet ostoksilla pidätkö siitä, että myyjät tulevat kyselemään, voisivatko he olla avuksi, vai haluatko katsella omassa rauhassa ja kysyä apua, mikäli tarvitset sitä?
Riippuu tilanteesta, mutta useimmiten tykkään kyllä että myyjät tulevat tarjoamaan apuansa ja toimivat sitten toiveeni mukaan, eli joko auttavat oikean tuotteen löytämisessä tai jättävät minut rauhaan


4. Voisitko kuvitella joskus hankkivasi plastiikkakirurgiaa? tai kosmeettista kirurgiaa?
Läpällä olen heittänyt, että boob-jobin voisin teetättää joskus, mutta olen kyllä tyytyväinen kroppaani ihan näni luomunakin. Toki jos silmäluomet alkaisivat roikkua niin, etten näkisi kunnolla, voisin kyllä korjauttaa ne - samoin jos joutuisin onnettomuuteen ja saisin pahoja arpia

5. Mikä on ensimmäinen tai ensimmäisiä blogejasi, joita aloita lukea?
Lindan P.S.I love fashion taisi olla ensimmäisiä, samoin Malenami ja Char and the City :)

6. Oliko sinulla lapsena lemmikkiä?
Rottweiler Runar oli osa perhettämme ollessani vuotias ja ala-asteikäisenä perheeseen tuli Tottis (virallisesti Totoro anime-hahmon mukaan)-kani :) Ainiin! Olihan meillä itsetuhoisia tiikeribarbi-kalojakin! :D

7. Mikä on kallein kosmetiikkatuotteesi, jonka omistat? tai olet koskaan ostanut?
Hmm.. MAC:n meikkivoiteeni? Chanelin hajuvesi taitaa olla toinen ehdokas, mikäli hajuvedet nyt lasketaan kosmetiikaksi ;)


8. Kuka on suosikki koomikkosi? ulkomainen ja suomalainen erikseen, jos on. (linkitä vaikka video)
Sami Hedberg!!!!! Ulkomaisista hervottomin ikinä on ehdottomasti Pablo Fransisco ;)


 

9. Mitkä ovat sinun lemppari pitsatäytteesi?
Mozzarella ja tomaattia tai kinkkukuutioita ja ananasta - nam!

10. Mikä on lempi tv-sarjasi?
En varsinaisesti seuraa mitään sarjaa aktiivisesti, mutta Weeds, How I met your Mother ja Käenpesä ovat kivoja katsella, samoin kuin kaiken maailman kokkiohjelmat (huono puoli niissä vain on se, että niitä katsoessa tulee aina nälkä ;))

11. Onko 12 tuotetta suihkussa liian monta?
Ei ole - normi setti ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3