måndag 21 juli 2014

New in: uutuuksia meikkipussiin, check!

Jos jotain haluaa saada aikaan, ei usein auta muu kuin pistää töpinäksi - eikö? Viimeisimmässä postauksessa kerroin selailleeni blogeja uuden meikkivoiteen, sekä huulipunan löytämisen toivossa ja eilen räväytinkin sitten ja läksin miehen kanssa meikkiostoksille. T nyt tosin katosi heti alkumetreillä muille osastoille seilailemaan kun itse sukelsin kosmetiikkaosaston syövereihin värittämään kämmenselkääni eri huulipunasävyjä ja tunsin itseni värityskirjan löytäneeltä pikkulapselta. Lapsi on terve niin kauan kun se leikkii, eikö? ;) Pitäisikin muuten hommata puuvärit ja samanlainen värityskirja, kuin minulla lapsena oli. Muistatteko kuinka kivaa värittäminen oli? Itse ainakin rakastin Leijonakuningas-leffan hahmojen, sekä My Little Ponien värittämistä ja saatoin viettää monet illat Smurffeja kuunnellen, puuvärit tai liidut ja kirja seuranani.

Nojoo, poikkesinpas taas aiheesta. Anyhow, mitäs sieltä kosmetiikkaosastolta mukaani eksyikään? Hakusessa minulla oli ihon sävyä tasoittava, eli kevyt ja kuulaan ihon luova meikkivoide, sekä heleyttävä puuteri/muu vastaava sekä arkimeikkiin sopiva huulimeikkituote. Ostin n viikko sitten hetken mielijohteesta Lumenen huulikiillon Wild Rose Pearl Lip Gloss sävyssä 23 Nuppu, mutta totesin pian, että päiväni huulikilltojen ystävänä taitavat olla luetut: yläasteella käytin liki päivittäin pahimpaan teiniaikaan t-o-d-e-l-l-a kiiltävää, vaaleata huulikiiltoa, joka kuorrutti huulet lähinnä marsipaanileivoksen näköisiksi ja teki ne t-o-d-e-l-l-a tahmaisiksi. Toki kiilto on nätin näköinen huulilla (mikäli sitä ei kerrosta juuri leivosmaiseksi), mutta turhaudun ja ärsyynnyn heti jos yksikin hius tarttuu huuliin kiinni, enkä minä ainakaan osaa siltä välttyä jos huulilla on kiiltoa. Siirrän siis huulikiillon käytön suosiolla niille päiville, jolloin tukka pysyy ponnarilla, eikä tahmaus-riskiä ole.Monien kehujen perusteella kotiutin Lumenen osastolta uutuustuotteen, Touch of Radiance Seerumimeikkivoiteen, jonka luvataan m.m. heleyttävän, peittävän kevyesti, sekä peittävän pieniä ikääntymisen merkkejä. Tuota viimeiseksi mainittua en nyt ihan vielä tarvitse, mutta koska kyseessä oli tuote, joka kertoman perusteella kuulosti ihan tutulta ja turvalliselta Lumenen CC-voiteelta ja josta löysin juuri oikean sävyn päivettyneelle nassulleni, nappasin sen koriini. Parin käyttökerran jälkeen voin jo todeta, että TYKKÄÄN: voide on sopivan ohut, mutta peittää silti pienen punoituksen jota minulla on lähinnä nenänpielissä ja heleyttää kasvoja kauniisti. Voidetta oli helppo levittää (sormin) ohuen koostumuksen takia, eikä se tunnu kasvoilla tönköltä maskilta (sellaisia meikkivoiteita välttelen kesäisin kuin ruttoa, jolloin olon haluaa tehdä mahdollisimman freesiksi). Itse en ole tottunut käyttämään puuteria, mutta ehkäpä ohut kerros kivipuuteria tai kasvopaperin käyttö iltapäivällä voisi olla paikallaan mikäli toivoo kiillotonta lopputulosta tai omaa herkästi rasvoittuvan ihon.

Heleyttä lisäämään hankin Arctic Sun Hohdeaurinkopuuterin, joka on jo rasiassaan niin kaunis, että sen voisi ostaa pelkästään kaappia kaunistamaan :D Puuteria sudin tänään BareMineralsin isolla sudilla poskipäille, sekä otsaan ja dekolteelle ja epäilin kovin, ettei tuote ollutkaan niin heleyttävä ja "hohtava" kuin olin kuvitellut. Luonnonvalossa tulos olikin sitten toisenlainen kuin kylppärissä - ja paljon parempi! Aurinkopuuteria tulee usein laitettua liikaa, eikä lopputulos ole muuta kuin halvan ja tunkkaisen näköinen. Tällä hohdepuuterilla tuskin saa - ainakaan helposti - tunkkaisuutta aikaan, ellei nyt sitten puuterivipalla tai sienellä sitä lähde levittämään. Näin ollen uskallan väittää hohdeaurinkopuuteria helppokäyttöiseksi, kun kaltaiseni rähmäkäpälä-aloittelija-meikkaajakin tuntui sen avulla onnistuvan :)

Tuo hohdepuuteri hurmasi minut jo ulkonäöllään, eikä sen käyttöominaisuudet yhtään huononna sen mainetta! :)
Viimeisenä, muttei vähäisimpänä huulipuna, joksi valikoitui Lumene Wild Rose sävyssä 9 Apricot Nude. Olen jo aiemmin käyttänyt Lumenen huulipunia ja todennut ne hyviksi hinta-laatu-suhteeltaan. Tykkään suht. luonnollisesta lopputuloksesta ja olen kokemuksen ja kantapään kautta oppinut, ettei minun huulilleni sovi niin monella hyvältä näyttävät tyypilliset nude-punat; minut ne saavat näyttämään entistä aneemisemmalta! Arvoin pitkään sävyjen välillä, mutta päädyin lopulta tuohon nro 9, joka on makuuni sopivan "näkymätön" ja neutraali, mutta erottuu silti hieman ja antaa sävyä. Koostumukseltaan puna on kevyt, ei ehkä se kaikkein runsas-pigmenttisin, helppo levittää (myös ilman peiliä) eikä tahmaa. Sopii aloittelijalle siis ;)

Kauppareissulle valikoitui vuosia sitten Nellyltä hankittu roiskeläppämekko :)
 Onko teillä kokemuksia noista samoista tuotteista? Innostutteko kokeilemaan meikkejä (tai miksette muitakin juttuja) muiden suosituksista ja onko jotain jymy-ylläreitä, vaihtoehtoisesti pohjanoteerauksia sen kautta sattunut kohdalle? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3