tisdag 19 januari 2016

Onneksi tuli kokeiltua: Yoogaia

Mietin tässä, montako kantapään kautta koitettua juttua pitää yhden pienen naisen kokea, ennen kuin oppii? Nyt ei puhuta ihmissuhdekiemuroista eikä syömisongelmista - nyt puhutaan joogasta ja kehonhuollosta!

Kuten kerroin, onnistuin perjantaisen 6km juoksulenkin (ja huono-ergonomisen työpäivän) päätteeksi vetämään kroppani niin jumiin, ettei raja tuntunut enää tulevan vastaan. Lauantaina heräsin aikaisin miehen suunnatessa töihin ja läksin itse koiran kanssa aamulenkille metsään. Aamutouhujen jälkeen oli oloni jokseenkin levoton ja toimeton, kun mieleeni juolahti Buzzador-kampanja, josta sain sähköpostia muutama päivä sitten.
 
Mikä on Yoogaia?
 
 
 
 
Omin sanoin, Yoogaia on suomalainen keksintö, joka mahdollistaa kotoa käsin joogauksen joko live-tunneille osallistumalla tai sitten tallenteina omaan aikatauluun sopien katsoen.

Jaa ystävillesi seuraavaa kokeilukoodia niin kasvotusten kuin eri sosiaalisen median kanavilla: BUZZ2016. He saavat kokeilla Yoogaiaa ilmaiseksi 14 päivän ajan. Ystäväkoodi pitää aktivoida ennen 1.2.2016.

Itse kokeilin lauantaiaamuna urheilijoille suunniteltua/räätälöityä 60 minuutin ohjelmaa, jossa ohjaaja englanniksi selosti ja teki liikkeitä, joita sitten parhaani mukaan yritin pyristellä perässä ja matkia. Myönnettävä on, etten kehtaisi joogailla koneen ääressä muiden nähden (joten onneksi mies oli töissä ja Ronja nukkui) koska en mikään vetreä balleriina ole, mutta voi juku mikä fiilis oli jälkeenpäin! Eritoten sunnuntaina olo sen kuin parani ja uskon vakaasti, että lauantainen venyyttely oli osasyy siihen, että juoksin sunnuntaina pitkästä aikaa pitkiksen - ja aika hyvällä fiilikselläkin! Ekaa kertaa miljoonaan aikaan yläkroppa ei tuntunut niin jäykältä kuin yleensä!Harkitsen nyt vakavasti pitäisikö käyttää tilaisuutta hyväkseen ja hankkia Yoogaian käyttöoikeus vuodeksi kun se on vielä tammikuun loppuun tarjouksessa 99€. Kelatkaa - voi koko vuoden ajan joogailla vaihtelevasti (tunteja löytyy x miljoona erilaista) missä ja milloin vain. Ei paha. Parastahan on se, että kotoa ei tarvitse lähteä minnekään eli jos aika on kortilla, ei ainakaan sitä kulu hukkaan kun treenata voi olkkarin matolla, hotellihuoneessa tai miksei kylppärissäkin muiden katseilta piilossa. Nyt kun kadutkin ovat täyttyneet lumesta ja parkkipaikkoja on heikonlaisesti, ei Yoogaian myötä tarvitse huolehtia salien parkkitilanteista eikä lumimyräkässä ajamisesta. Tarvitseeko minun enää keksiä lisää syitä, miksi Yoogaia on neron leimaus? Ainoa kynnys ja "huono" puoli Yoogaissa taitaa olla se, että kone täytyy avata ja joogamaan täytyy ryhtyä - eivät ne ohjaajat sieltä suljetulta koneelta perääsi huutele! 

Mitä vielä odotat? Syötä ylläoleva koodi BUZZ2016 Yoogaian sivulle ja kokeile ilmaiseksi! Jollei Yoogaia ole juttusi, et häviä mitään.

kuvat lainattu Yoogaian sivuilta
#yoogaiabuzzaus #buzzador

2 kommentarer:

  1. Taisin sulle tätä joskus ehdottaakin kun huutelit vinkkien perään. ;) Itsehän olen ollut puoli vuotta jäsenenä, ja otin tuon vuoden jäsenyyden myös just. Käyn paljon myös livetunneilla, mitkä toimii mulle vielä paremmin kuin tallenteet. Omat suosikkiohjaajat (sekä kotim. että ulkom.) ja muodostuneet!

    SvaraRadera
  2. Milloin teet koirastasi postauksen:-)

    SvaraRadera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3