söndag 6 mars 2011

Lycklig lycklig lycklig!

Aaahh ni sku veta en hurdan underbar känsla jag för tillfället har inom mig; det känns som om jag sku sväva omkring på små moln å så känner jag mig på nåt sätt harmonisk, nästan som i extas! Å orsaken till detta? Har varit på en 10km:s morgonlänk! Vaknade typ 7 å kände mig fortfarande mätt å sådär, ni vet, blurgh efter att igår ha proppat i mig av mammas underbara sallad å hembakt pizza (å förstås kaffe å kaka på sambons kalas).. Så jag bestämde mig för att ta en kort runda sådär passligt före frukost för att få en bra start på morgonen. Väl ute på landsvägen började jag sakta jogga å bestämde tyst för mig själv att jag sku springa så länge det kändes bra å promenera hem tillbaks. Så styrde jag stegen i den riktningen dit jag vet att länken blir lång, men vadå jag hade ju ren bestämt att jag svänger om när jag int mer orkar. Underligt nog kändes det inte illa en enda gång under hela länken, fastän jag senast sprungit sådär långt innan jag insjuknade i pneumoni i höstas (ja, 2 ggr faktiskt).


Såhär glad ser man ut efter en morgonlänk :)

Tiäättekste et mä oon viel niin hyvässä kunnossa et mä jaksan juosta Gesterbyn ympäri var allt jag fick ur mig när jag kom hem. Föräldrarnas reaktion var underbar: dom berömde mig, mn verkade int ens överraskade - folk tycks tro på min kondis fastän den i praktiken rasade från 10 till 0 när jag var tvungen att ha paus från tränandet i över 2 månader (å då fick jag ju dessutom bara promenera i början)!


Väl hemma efter en välförtjänt dusch blev det gröt kokt på Elovena Isokaura-flingor, smöröga (jep, riktigt smör å inget lätt-margarin här inte!), kaffe å en banan-jordgubbssmoothie tillsammans med söndags-Hesarin.


Bättre än såhär sku min söndag inte kunna vara. Hurdan är er perfekta söndag?

1 kommentar:

  1. En lååång promenad i solen är det bästa på söndagar. O det är något magiskt över söndagarna nu, det är alltid toppen väder på söndag :)Me like!

    SvaraRadera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3