fredag 26 september 2014

Kuiva- ja/tai vaaleahiuksisten Pelastuspartio

Vaalennettuani hiuksiani loppukesästä päätin, etten anna kuontaloni muuttua korppumaisen kuivaksi, saat sitten antaa punapigmenttini tehdä tepposensa ja muuttaa hiusvärini pikkuhiljaa vaalean tuhkan sijasta lohenväriseksi ja aloin metsästämään netin avulla tukalleni sopivia tuotteita. Luotin suosikkibloggareideni, sekä -lehtieni kokemuksiin ja onnistuin löytämään loistotuotteet, joista haluaisin nyt vinkata teillekin:


FUDGEN Clean Blonde-shampoo, jota käytän kerran viikossa 3-5 minuutin vaikutusajalla ja estän näin hiusteni kellastumisen. Omani tilasin feeluniquelta ja hintaa kertyi muistaakseni n 16 euroa. Hopeashampoiden tapaan tämä kuivattaa hiuksia jonkin verran, joten sen kanssa suosittelen käytettäväksi tehokasta hoitoainetta tai jälkihoitoa (hyvä vinkki alla ;)). Shampoopullon kyljessä varoitetaan aineen värjäävyydestä ja sen(kin) voin allekirjoittaa: shampoon syvän sininen sävy todella värjää kädet sinertäväksi ellei niitä muista huuhdella heti levittämisen jälkeen huolella.

LÓREAL Mythic oil-hoitoöljy tuoksuu jumalaiselta, on koostumukseltaan aiemmin käyttämääni Sexy Hairia astetta paksumpaa, muttei tee hiuksia lainkaan latteiksi vaan päinvastoin levittyy hyvin ja taltuttaa pahimmat kuivat latvatkin. Öljyä kannattaa levittää - kuten kaikkia muitakin jälkihoitoja - vähän kerrallaan, koska jos sitä tulee annosteltua liikaa, on lopputulos oikea liimaletti :D Käytin tosiaan aiemmin Sexy Hairin turkoosissa pullossa myytävää (jokin Soya..?) hoitoöljyä, mutta se ei kosteuttanut latvojani tarpeeksi ja viime putelin tyhjennettyä teki mieleni tilata tätä monien ylistämää huomattavasti halvempaa öljyä kokeiluun. Tilasin tämänkin feeluniquelta ja hinta oli n 15 euroa (kun taas Sexy Hairista olen pulittanut n 25 euroa muistaakseni).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3