onsdag 13 maj 2015

Lumikki ja seits.. eiku äitienpäivän asu ja runoluritusta

Pitkästä aikaa vähän kevyempää jutustelun aihetta kuin timanttisormukset, suhdekriisit ja mahamakkarat (tai niiden poissaolo) - nimittäin päivän asu.


farkut, vyö ja toppi H&M kengät Nike
Äitienpäivää vietettiin sekä vanhempieni luona, että anoppilassa. Lapsuudenkotiin suunnatessamme jätimme juoksuaikaisen Ronjan kotiin ja puin suosiolla pitkästä aikaa ajankohtaiset ja muodikkaat valkoiset farkut jalkaani. Yläosaksi valikoitui jouluksi hankkimani punainen toppi. Valkoisia farkkuja ei tosiaan ole aikoihin tullut käytettyä (lue: mustan, pomppivan koiran hankittuani), joten ne olivat kuin hyvä kirppari- tai alelöytö omasta kaapista ;) Housut hankin pari vuotta sitten Porissa asuessani paikallisesta Henkkamaukasta ja ne kustansivat muistaakseni 12 tai 20 euroa ja muistan niitä hankkiessani, että ajattelin, että ne kyllä maksaisivat itsensä takaisin jo parin käyttökerran jälkeen (halvat kun olivat) jos niitä onnistuisin edes kaksi kertaa pitämään ilman, että sotkisin ne täysin. Kuten näkyy, on suuremmilta laikuilta (ihme kyllä) vältytty ;)

Säädetään tukkaa välillä. Onneksi ei tuo aurinkokaan häikäise silmiä..

onneksi pääsen iiiihan pian näistä hammasraudoistani eroon, niin voin alkaa hymyilemään normaalisti enkä virnuile näin hölmösti ylähampaitani peitellen

Värjäsin tuossa muuten hetken mielijohteesta tukkanikin tummemmaksi kun vaalea väri alkoi tuntua liiankin pliisulta ja kuluneelta ja vaikka itse sanonkin, niin mielestäni tumma väri sopii minulle vaaleata paremmin. Näin asukuvia jälkikäteen totean, että väritykseltäni olen kuin ilmetty Lumikki eebenpuunvärisine hiuksineni, lumenvärisine housuineni ja verenvärisine toppeineni. Hah, kuulostaapa runolliselta :'D

Jebajee. Mikään muotitäti en ole enkä sellaiseksi muutu, mutta välillä on kiva esitellä näitä omia asuja :) Arkisin kun usein pukeudun turvallisesti farkkuihin, tennareihin (eritoten noihin Roshe Runeihin, jotka ovat kevyimmät tassuissani ikinä!) ja toppiin/paitaan ja kaiken-kelin-kestävään-takkiin täytyy näitä juhlallisempia asuja jo ihan oman muistin virkistämiseksi laittaa näytille. Voi sitten kiikkustuolissa muistella pukeutuneensa edes JOSKUS astetta asiallisemmin ja siistimmin ja ehkä asukriisin iskiessä inspiroitua ja kopioida omia asujaan..

2 kommentarer:

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3