måndag 11 maj 2015

Kesä tulee, löytyyhän suojakerroin?

Ette arvaakaan kuinka yllätyin perjantaina töistä tullessani kun postipate oli kiikuttanut kotiini ison vaaleanpunaisen laatikon. Enhän minä mitään (muistaakseni?) ole tilannut! Innokkaana revin rapisevaa suojapaperia laatikon päältä ja kantta nostaessani en voinut muuta kuin hymyillä: mikä täydellinen yllätys ja aloitus viikonlopulle siellä odottikaan!

Paketti kuin karkki :)
Siitä on jo jokunen vuosi kun liityin Reddvilleen (klik), SheSocial-yhteisöön, joka tarjoaa kaikille rekisteröityneille ilmaiset tampoonit ja tasaisin väliajoin myös muita kivoja ylläreitä. Tällä kertaa paketista kuoriutui kookokselta ja kesäiseltä tuoksuva setti Hawaian Tropicin aurinkosuojatuotteita (heleyttävä, kasvoille omansa - you name it!), sekä vesipullo.

Tutustuin Hawaian Tropicin aurinkosuojatuotteisiin ensimmäistä kertaa viime kesänä kiitos Redvillen paketin, enkä pistänyt lainkaan pahakseni, että samankaltainen paketti tuli tänä(kin) kesänä. HT:n tuotteet tuoksuvat aivan taivaallisen hyvältä kookokselta eivätkä muistuta ollenkaan perinteisiä aurinkosuojia. Koostumukseltaan rasvat muistuttavat ennemmin vartalovoidetta kuin vanhanajan Nivean aurinkosuojia (thank God Niveankin tuotteet ovat kehittyneet 90-luvulta..) ja levittyvät helposti ja imeytyvät ihoon nopeasti, eivätkä jätä nihkeätä fiilistä iholle.  Herkkäihoisena voin suositella HT:tä myös muille herkkänahkaisille ja eritoten teille, jotka kärsitte kanssani aurinkoihottumasta: ainakin viime kesänä en kärsinyt siitä kertaakaan, vaikka paistattelin päivää aamusta iltapäivään kun suojasin nahkani Hawaianin aurinkorasvalla. Voin valehtelematta sanoa, että HT:n aurinkosuojat ovat parhaita, joita olen kokeillut - ja siitä täytyy kyllä kiittää Reddvilleä, koska juuri heidän kauttaan pääsin tuotteisiin tutustumaan :)

shimmer-voide, heleyttävä versio, suojaöljy, kasvoille oma voiteensa, sekä nesteytyksestä huolta pitävä pullo, jonka saa kätevästi kokoon :)Suosittelen lämpimästi kokeilemaan ja tutustumaan Hawaian Tropicin tuotteisiin, mikäli haluat tuoksua hyvältä ja samalla suojautua auringolta. Eikä sovi unohtaa mainita, että mikäli ilmaiset tampoonit kiinnostavat, kannattaa rekisteröityä Reddvilleen (linkki). Yhteisö ei lähetä roskaposteja, on ilmainen eikä vaadi sinulta muuta kuin rekisteröintiä (sekä mahdollista blogipostausta saamistasi tuotteistasi, mikäli haluat), eikä nän ollen ole lainkaan hölmömpi yhteistyökumppani sekään :)

*tuotteet saatu blogin kautta


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3