måndag 22 februari 2016

Mistä on täydellinen sunnuntai tehty? Pitkistä asioista.

Pitkistä yöunista, jotka katkeavat 7-aikaan miehen herätyskelloon.

Runsaasta ulkoilusta: pitkästä aamulenkistä Ronjan kanssa. Aamupäivällä pitkästä 12 km juoksulenkistä, jonka aikana askel tuntui lumesta ja tuiskusta huolimatta todella ja yllättävän kevyesti. Iltapäivällä puin äitin haalarin ylle ja leikin pulkkamäessä koiran kanssa, talsin minkä jaksoin hapoilla olevilla jaloillani ja vetreytin yläkroppaa heittelemällä lumipalloja iloisesti pomppivalle mustalle.Hyvästä ruoasta: aamupalaksi spelttimannapuuroa, lounaaksi siskonmakkarasoppaa, välipalaksi Ingmanin viiliä (miksen ole tajunnut syödä viiliä aiemmin? Viime kerrasta on kulunut vuosia!) mansikoilla päivälliseksi katkarapu-kasviswokkia ja täydellisen rapsakka Honeycrunch-omena Bionan maapähkinävoilla iltapalaksi.

Levosta. Runsaan ulkoilun jälkeen tuntui hunajalta maata sohvalla ja katsoa Netflixistä leffaa. Illalla uni tuli jo ennen klo 22. Soppalounaan jälkeen makasimme kylki kyljessä koiran kanssa vanhempieni olohuoneen paksulla matolla ja nuuskuttelimme.

Läheisyydestä, rakkaista. Mies lähti aamulla vuorokaudeksi töihin, mutta vaihdoimme suukot ennen lähtöä. Koiran kanssa nuuskuttelimme matolla maaten, rapsuttelimme päivän mittaan ja painimme lumessa. Vanhempien kanssa on ihanaa jutella niitä näitä, vaikkei mitään suuria uutisia tai muuta mullistavaa ole tapahtunut. Ihana isi haki ja toi meidät takaisin kotiinkin, ettei tarvinnut lähteä räntäsateeseen liukastelemaan itse, vaikka minulla ihan hyvä auto onkin. Iloinen, rakastettu, onnellinen.Saunomisesta. Ihana, ihana isi. Kysyikin vielä, että haluaisinko käydä lumirumban jälkeen saunassa. Saunassa lenkin jälkeen kipeytyneet pohkeet sain mukavasti hieromalla ja lämmön avulla auki ja muutenkin olo tuli todella raukeaksi saunomisen jälkeen, joten pyysimme isiltä aika piakkoin kyytiä kotiin, jotta pääsimme - sekä minä että koira - omiin peteihimme.


Niistä asioista oli eilinen, lähes täydellinen sunnuntai 21.2 tehty. Entä sinun?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3