fredag 26 februari 2016

Mitä vaatekaappini kaipaisi kevääksi?

Rentoa, mutta tyylikästä. Helppohoitoista, mutta tavallista puuvillapaitaa siistimpää.

Kauluspaitaa.

Harmikseni en voi työssäni pitää kauluspaitoja (huoh, koska sairaanhoitajan asu), mutta jos ja kun tilaisuus tulee, puen enemmän kuin mielelläni sellaisen ylle. Kauluspaidalla on sama effekti kuin korkkareilla tai punatuilla huulilla: ryhti oikenee ja olo on huolitellumpi kuin neule tai puuvillapaita yllä :D

Keväisin navyhenkinen valkoista-punaista-sinistä sekä ne pakolliset raidat valtaavat kadut ja mielet ja syyllistyn tähän itsekin. Vaikka katuja nyt tällä hetkellä koristaakin lumen. loskan ja jään yhdistelmä ja orastava kevät tuntuu hyvinkin kaukaiselta haaveelta, huomaan muiden Pinterest-kollaaseja ja blogeja lukiessani miten nenässäni jo tuntuu kevään tuoksu ja silmät haaveilevat aurinkolasien pukemisesta.. Ai että kun viime viikolla "jouduin" vetämään Aviatorit nenälle autoa ajaessani!

Tämä Selected Femme:n kauluspaita olisi täydellisen värinen, mutta epäilen sen olevan liian "strict" tälläisen pulliaisen arkikäyttöön.

http://www.boozt.com/fi/fi/polo-ralph-lauren-women/ls-harper-shirt-w-hits_12671605/12671617?navId=5297&group=listing
Voi miten pitkään (montako vuotta?) olen haaveillut preppy-tyylin kulmakivestä, Ralph Laurenin kauluspaidasta? No siitä lähtien kun aloin lukemaan Lindan blogia :D Vaaleanpunaraidallista kauluspaitaa olen metsästänyt jo pitkään, mutta tuloksetta. Täydelliset ovat usein liian tyyriitä omaan makuuni, koska en raaski sijoittaa kolminumeroisia summia paitaan, jota käytän peruspaitoja harvemmin.

http://www.boozt.com/fi/fi/gant-clothing/stretch-oxford-solid_10282352/10282354?navId=5297&group=listing
Vaaleansinisiä paitoja multa itseasiassa löytyy parikin kappaletta eri hihanpituuksilla kaapista ja se on kyllä hyväksi havaittu ja todettu väri: vaaleansininen sopii mielestäni kaikille ja on rennompi kuin liidunvalkea, mutta siistimpi kuin vaikkapa pikeepaita ollessaan materiaaliltaan jäykempi. Tämä Gantin paita on tarpeisiini liian siisti, mutta värimaailmaltaan se juuri oikea.

http://www.boozt.com/fi/fi/polo-ralph-lauren-women/ls-harper-shirt-w-hits_12671605/12671617?navId=5297&group=listing
Tässä on sama Ralph Laurenin paita kuin yllä vaaleanpunaisena ja kyllä tämä vaan on The One: täydellisen rento raitoineen, mutta silti kauluspaita ja siisti. I like it! Harmi vain, että hinta ylittää kipukynnykseni..

http://www.boozt.com/fi/fi/united-colors-of-benetton/shirt_12911834/12911852?navId=5297&group=listing
Arjen pelastajani ja luotto-kauluspaitani on itse asiassa farkkupaita: se on helppo vetää silittämättömänäkin päälle ja on astetta siistimpi kuin puuvillapaita, muttei liian "strict" - jos tiedät mitä tarkoitan? Jotenkin miellän, että farkkupaita sopii paremmin sporttihenkiseen tyyliin kuin puuvillainen kaimansa. Ainoa ongelma ja huono puoli farkkupaidoissa on niiden yhdisteleminen housuihin: itse en voisi pukea koko-farkkua, elleivät farkkukankaat ole värimaailmaltaan erilaisia. Oma suosikkini on yhdistää mustat vahapintaiset housut, jotka ostin Vilasta saman merkin farkkupaitaan. Kunhan kevät ja loskakelit väistyvät voisin hyvin kuvitella vaihtavani mustat housut valkoisiin :)

http://vila.com/vila/jeans/vicommit-rw-coated-zip-gv/14033160,fi_FI,pd.html?dwvar_14033160_colorPattern=14033160_Black

Kauluspaidan voi pukea rennommin arkeen yhdistämällä sen boyfriend- tai reikäfarkkuihin, kun taas samaisen paidan voi heti nostaa fiinimmälle, juhlavammalle tasolle vaihtamalla farkut (kynä)hameeseen tai suoriin housuihin. Lenkkarit tai korkkarit - lennosta vaihtamalla saa itselleen luotua aivan toisenlaisen tyylin ja voisin hyvin kuvitella, että jos tekisin toimistotyötä (tai eläisin samanlaista elämää kuin amerikkalaisissa TV-sarjoissa :D) ja kävisin muodikkaasti after workeilla, tekisin useasti noin :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3