onsdag 11 maj 2016

5 random faktaa minusta

Omia suosikki-aiheitani blogeja lukiessani ovat arjen kuulumiset, ruoka-aiheiset jutut (reseptit kuvineen tuovat aina inspiraatiota omaan kokkailuun!), sekä Q&A:s-tyyppiset postaukset tai kuten ajattelin kutsua omaani n.s. faktapostaukset, joissa kirjoittaja paljastaa itsestään X määrän random faktoja itsestään. Ne jaksavat aina yllättää, koska vaikka kirjoittaja voi pitää itseään ties miten outona ominaisuuksiaan tai paheitaan paljastaessaan, tunnistaa aina vähintään yksi lukija itsensä niistä!

Koiralenkin jälkeinen selfie viime talvelta
1.  Juostessa olen kova syljeksimään. En siedä sitä kun kroppa lämpenee ja limaa alkaa erittyä nenästä kurkkuun ja syljeksin sitä pois sitä mukaa, kun sitä valuu. Nenääkin niistelen ronskisti metsäpoluilla, mutta vain silloin kun kukaan ei näe (tai kun LUULEN ettei kukaan näe..)

2. Ruoan suhteen olen todella kaikkiruokainen - mutta valikoiva, en nirso. Oikeastaan ainoa inhimillinen (unohdetaan nyt kaikenmaailman kivekset ja toukat) ruoka-aines, josta en pidä, on Aurajuusto. Valikoivalla tarkoitan sitä, että olen tarkka siitä mitä syön: jos jokin ruoka ei maistu mielestäni hyvälle, jätän sen heti lautaselle. Karkinkin jätän kesken, jollei se lunasta odotuksiani. Tämän vuoksi minun kanssani ruokailut on helpointa hoitaa buffassa, jossa voin maistella kaikkea ja sitten päätyä santsaamaan niitä ruokia, joista oikeasti pidän. I know, tämä väistämättäkin johtaa siihen, että lautaseltani osa joutaa roskiin ja häpeän hävikkiä, mutta mieluummin napsin energiani hyvänmakuisesta ja mieluisasta ruoasta, kuin täytän mahani jollain, josta en pidä ja kärsin sitten morkkiksesta siitä johtuen.

Makumaailmani ei ole kovin vaativa ja rakastan yli kaiken erilaisten kasvisten yhdistelemistä johonkin suolaiseen, esim. fetajuustoon

3. Kun muutimme mieheni kanssa yhteen, poistin ensitöikseni ulko-ovesta "ei mainoksia, kiitos"-lapun, koska suorastaan rakastan mainoksia ja niiden selaamista - vaikken päätyisi ostamaan niiden perusteella yhtikäs mitään! Jokin niissä kauniissa kuvissa vain on ja saapahan samalla tietoa uutuus-tuotteista ;)


4. Keksin pienenä itsekseni lauluja, joita Ukki sitten videokuvasi. Onneksi harvalta enää löytyy VHS-laitetta, jottei näitä ihania rallatuksia ruseteista ja poneista kovin usein päästä todistamaan..


5. Olen todella kilpailuhenkinen, mutta samalla inhoan kisailua, koska inhoan yli kaiken häviämistä. Pienempänä en ollut kovin hyvä missään urheilulajissa, enkä siksi tykännyt esim. viestistä, koska en koskaan voittanut. Vanhemmiten olen muuttunut monessa lajissa paremmaksi, mutta yhdessäkään en loista, ja koska pystyn pakottamaan itseni aivan äärirajoilleni, pelkään mitä voin kilpailuillani itselleni aiheuttaa, koska vaikka kroppa jo huutaisi STOP, pääni käskee vielä jatkamaan koska häviämään en suostu. M.m. tämän vuoksi crossfit ei sitten minulle oikein soveltunut, tai sitten minulla pitäisi olla valmentaja, joka määrittelisi tasan koska SAAN lisätä painoja ja jatkaa ja koska pitäisi lopettaa - itse kun en tätä tajua ja uhkasin pökrätä pariin otteeseen boksilla kun piiskasin itselläni MaVe:n enkkoja..

1 kommentar:

  1. Nää on kyllä hyviä! :D Ruoan suhteen on samansuuntaisi ajatuksia, mutta syömättä harvemmin jätän, jos ruoka ei maistu oikeasti kamalalle. Valitsen kuitenkin mieluummin tuttuja ja varmasti hyväksi todettuja makuja! Rakastan myös mainoksia, vaikka niiden kotiin kasoiksi kerääntyminen ärsyttääkin. :') Ja vieläkin saa nauraa vatsa kippurassa omille laulu- ja soittoesityksille, joita VHS-kasetit ovat täynnä. Kilpailuhenkisyys on varmaan yhteydessä tähän suoraviivaiseen ja määrätietoiseen temperamenttiin ja mies aina päivitteleekin, miten minusta olisi saanut leivottua johonkin lajiin täydellisen yksilöurheilijan. :'D Asenteesta se ei ainakaan olisi jäänyt kiinni, mutta ihan hyvä vain, että musiikkihommat vei pienenä niin paljon aikaa, että nyt aikuisena saa keskittyä itsensä kanssa kilpailemiseen.

    SvaraRadera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3