fredag 13 maj 2016

Naisena olemisen vaikeus

Naisena olo on ihanan kamalaa kun toteaa, että suurimpia huolia toistaiseksi (jos nyt talohaaveet unohdetaan hetkeksi) elämässäni ovat ne, että hankkisiko kesäksi järkevät ja mukavat kengät vaiko kauniit, ehkä ei jokapäiväsen käyttöön tarkoitetut yksilöt

Kokeilin eilen työkaverin Toms-kenkiä ja voi juku miten mukavat ja kevyt ne olivat jalassa! Toms-kengät tunnetaan ehkä parhaiten siitä, että valmistaja lupaa lahjoittaa yhden parin kenkiä kehitysmaan lapsille per jokainen ostettu kenkäpari. Ihana idea eikö? Tomsit olisivat se järkevä valinta, koska ne ovat matalat espadrillotyyppiset arkikäyttöön sopivat kengät.

Sportamorelta löytyisi nämä hattaran väriset kankaiset versiot - söpöt, eikö? :)
 
Aah mutta miten ihanat nämä pitsiset sitten olisivat? Tomsien skaala niin mallien kuin värien kohdalla on mieletön ja valinnanvaikeus on sitten kenkämallin jälkeen taattu..

Kaverilla oli vastaavat punaraitaiset ja niillähän saisi kivaa elämää ja elävyyttä asuun :)

 
Toisena himonkohteenani minulla on muodikkaat ja korkkareista mukavimmat, muttei ehkä arkikäyttöön ne fiksuimmat, eli kiilakorkokengät. Lehtien kevät- ja kesämuotia käsittelevät artikkelit ja jutut pullistelevat toinen toistaan ihanampia korkkipohjaisia kiilakorkokenkiä, jonkalaisia olen m.m. Tommy Hilfigerin mallistosta ihaillut jo pari viimeistä kesää, mutten ole raaskinut hankkia niitä korkeahkon hintansa, sekä epäkäytännöllisyytensä vuoksi. Mutta pitääkö kaikkien kenkien olla käytännölliset? Tällä hetkellä minulta ei löydy yhtäkään nättiä ja hieman juhlavampaa paria kesäkenkiä, joita voisi pitää esim. kesäjuhlissa (elän vielä toivossa, että joku sellaiset järkkää ja saan kutsun ;)), Haikkoon kartanossa illalla (menemme sinne alkukesästä miehen kanssa yöksi - järkevää hankkia kengät yhtä iltaa varten, eikö? Noei, tulisi niitä käytettyä useamminkin!) tai terassille mennessä (hmm.. taisin käydä terassilla viime kesänä tasan kerran - Hämeenlinnassa). Mutta jo noita yksittäisiä kesäiltoja varten todella TARVITSISIN nättiä kenkäparia, koska ei kesähame tai -mekko ole lainkaan niin juhlava jos niiden kanssa pitää matalia Consseja tai mustia ballerinoja, joita käytän arkisin.

Nämä TÄYDELLISET kengät löysin H&M:ltä!Harkitsen kyllä vakavasti näiden tilaamista..

Mitä mieltä sinä olet - hankitko kenkiä käytännöllisyys vai ulkonäkö mielessä pitäen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3