lördag 29 juni 2013

Sugar sweet

Olen herkkuperse ja myönnän sen. Linjojeni onneksi omaan aika kovan itsekurin ja pystyn kieltäytymään herkuista. Välillä olen noudattanut jopa nollatoleranssia namien suhteen, mutta olen onnekseni onnistunut hölläämään hieman ja nautiskelen nykyään useamman kerran viikossa jostakin makeasta. Toisaalta minulle herkuttelu voi merkitä myös sitkeää ruisleipää voilla tai fetajuustomuruja salaatissa. Aahh!


Kun herkkuja alkaa tekemään mieli, sujahdan usein leivontablogien kuolattavaan maailmaan ja ihailen toisten tekeleitä. Hyvin harvoin alan leipomaan mitään itse (koska itsekurini pettää 100% varmuudella kun eteeni kannetaan tuoreita leivonnaisia!) ja tyydyn esim. jäätelöön tai pariin palaseen tummaa suklaata (mieluiten Fazerin tummaa, jossa seassa mantelia ja päärynää, nam!). Löysin Kakkumonsterin blogista (klik) todella herkullisen näköisen ja yllättävän helppotekoisen jäätelöohjeen (tästä). Tuosta ei kyllä jäätelön teko voi enää helpottua - sitä kun ei kuulemma tarvitse edes käydä sekoittamassa pakastuksen aikana!


Kysymys kuuluu vain, kestääkö itsekurini peräti 6 h odottelun? Voin jo kuvitella itseni istuvan pakastimen edessä kuola valuen sekuntikello kädessä :D


Jag är en riktig gottegris, men har - thank God - en ganska hård självdisciplin, vilket innebär att jag både kan tacka ja och nej när det bjuds på nånting gott. I dagens läge njuter jag någonting gott flera gånger i veckan, men orkar sällan baka, trots att jag älskar att bläddra kakbloggar. 
Råkade hitta på Kakkumonsteris blogg (här) ett recept på självgjord glass (här), som verkade både enkelt och snabbt - man behöver inte ens vispa massan medan den ligger i frysen! Enda frågan är om min självdiscplin orkar hålla mitt huvud kallt i 6 h medan massan kyls. Kan just tänka mig själv sitta framför frysen med drägglet hängandes :D

pics from google

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3