tisdag 11 juni 2013

Outfit & highlights for 11.6

Kävin leikkauttamassa hiuksista kuivat latvat pois-pois-pois ja nautin (kuola valuen..) kampaajan pestessä ja hieroessa hiuspohjaani. Täydellistä terapiaa 45 minuuttia, 25€ - ei paha. Kiitos uudelle, freesille Hiusstudio Bläkille!

Täydellinen lounas: alla jäävuorisalaattia, keitettyjä tattarisuurimoita, vihreitä papuja, kurkkua, erivärisiä kirsikkatomskuja, savulohta, kevätsipulia ja siemeniä. Kastikkeeksi vaaleaa balsamietikkaa.

Kaupasta nappasin uusimman Me Naiset Sport-lehden, jota selasin syödessäni salaattiani ja jälkkäriksi napostelin tätä:

Paikallisen leipomon tuoretta ruiskakko-leipää. Niin pehmeää, niin tuoretta, niin taivaallista! Harvoin syön muuta kuin ruisleipää, mutta se harva kerta kun sen teen, arvostan sitä suuuuuresti :)

Illalla kävin vielä työkaverin kanssa n 12 km lenkillä ja voi että, miten kevyt mieli nyt on! On ihanaa kun löytää itsensä kaltaisen ihmisen, uskaltaa purkaa tälle sydäntänsä ja saa siinä samassa toimia itsekin ajatusten selvittäjänä - niin itselleen kuin toisellekin. Olet J ihana, kiitos! :)

Var till frissan imorse och njöt (som alltid) då hon tvättade mitt hår och masserade hårbottnet - aah, härligt! 
Till lunch fixade jag sallad med isbergssallad, tomat, gurka, vårlök, gröna bönor, rökt lax, kokt bovete och frön och åt till efterrätt ljust, färskt bröd. Det är ytterst sällan som jag unnar mig ljust bröd, men ojojoj så jag njuter sen när jag väl unnar mig! :)
På kvällen var jag på en dryg 12 km lång promenad med en jobbkompis och känner mig nu fri och lätt som en fågel på himlen. Oj så skönt att få tala ut och märka, att någon annan tänker som man själv :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3