söndag 21 juli 2013

Water for the elephants

Juhliminen on hauskaa. Juhlien jälkeenkin pitäisi olla hauskaa. 
Vaan aina ei ole.

Juhlien jälkeisenä päivänä kuulee usein klassisen lauseen "ei koskaan, ei enää ikinä" ja myönnän sortuneeni tähän itsekin (viimeksi pari minuuttia sitten puhuessani siskon kanssa puhelimessa..). 

Mutta harmittaako minua? Noei todellakaan! Eilisilta oli enemmän kuin hauska. Naurettiin ja tanssittiin J:n kanssa pilkkuun asti, otettiin teinikuvia kännykän kameralla ja oltiin nuoria ja kauniita. Omalta osaltani juhliminen on ollut niin vähäistä tänä kesänä, ettei huonosta omatunnosta tarvitse kärsiä lainkaan. Itse asiassa olen sitä mieltä, että jos juhlimisen jälkeisenä päivänä on norsun kokoinen morkkis, on siihen todennäköisesti jokin pätevä syy: ehkä sitä on viime aikoina tullut juhlittua vähän liikaa? Tuliko sanottua tai tehtyä jotain ei-niin-fiksua pienessä pöhnässä?

Joo-o, huomaan ettei ajatus eikä tekstikään kulje, joten taidan lopettaa tämän postauksen tähän ja jatkaa päätöntä surffailua ja tankata vettä. Paljon vettä. Ja parannella haavoja ja yrittää päästä turvotuksesta eroon.


Att festa är kul. Dagen efter är sällan kul, även om den borde vara det. Och hur ofta är det inte famous last words "aldrig mera alkohol" som hörs just under dagen efter?
Harmar det mig idag att jag festade igår? Nej, inte alls å har ingen orsak eftersom jag festat så lite i sommar. Jag tycker annars också att något gått snett ifall man lider av en alltför stor morkkis dagen efter..
Hmm.. Helt tydligt löper varken tankar eller text, så jag tror det är bäst att sluta här och fortsätta dricka vatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3