måndag 2 september 2013

My grey new warm friend: Acne Canada

Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä? Minä uskon - ainakin osittain. Toisinaan lemmen roihun syttymiseen tarvitaan vähän aikaa, mutta toisinaan se leimahtaa kuin salama kirkkaalta taivaalta ja iskee niin kovaa ettei sitä voi käsittää. Näin minulle kävi viime torstaina kun kävin Gaudetessa.


Olin jo aiemmin bongannut parista suosikki-blogistani Acnen suuren villaisen huivin, jota hehkutetttiin niin paljon, että se myi loppuun sitä mukaa kun kaupat saivat sitä Ruotsista tehtaalta. Olin jo aiemmin päättänyt panostavani tänä syksynä uuteen huiviin ja olin sata-varma, että päätyisin Mulberryn ihanuuksiin, sillä olen ollut todella tyytyväinen vuosia sitten ostamaani check-kuvioiseen huiviin. Noh, Mulberryhän on - kuten moni muukin on huomannut - nostanut hintojaan tuntuvasti, joka sai minut empimään ja katselemaan sivusilmällä muiden merkkien huiveja. Tässä kohtaa päätin kokeilla kepillä jäätä ja otin yhteyttä Gaudeteen ja tiedustelin, jos tätä yyber-suosittua Acnen Canada huivia olisi sattuisi olemaan hyllyssä, vaikkei sitä verkkokaupassa näkynytkään. Tuuri kävi - kohtalo vai mikä korkeampi taho iski kavionsa peliin tässä kohtaa - mutta Gaudeteen oli juuri saapunut pieni erä Canadoita ja ystävällinen Vivian lupasi laittaa minulle yhden varaukseen.


Torstaina kävin sitten Fredalla Gaudetessa sovittamassa huivia ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. 
 Kuka olisi uskonut, että kaulahuivi voi tehdä naisen noin iloiseksi?


Huivi on 100% lampaanvillaa ja niin iso, että siihen voisi pukeutua kuin ponchoon. Vaikka torstaina aurinko porotti kuin keskikesällä konsanaan, pystyin jo siinä mallaillessani kuvitella itseni seisovan tuulessa ja tuiskussa tämä ihanuus kaulassani, lämpimänä.


Hymyilevänä lähdin Gaudetesta muovipussi kädessäni, tietäen, ettei minun tänä talvena tarvitse kylmettää kaulaani, jatkamaan shoppailukierrostani.


Kiitos vielä Gaudeten henkilökunnalle, eritoten Vivianille, joka varasi huivin minulle, vaikka se niin suosittu onkin. Sain jälleen muistutuksen siitä, miksi pienissä putiikeissa kannattaa käydä: palvelu on henkilökohtaista, lämminhenkistä ja enemmän kuin hyvää. 


Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Jag är ett konkret exempel på att det visst existerar: förra veckan var jag till stan och gick till Gaudete för att prova en tjock halsduk i 100% lammull från Acne. Direkt när jag virade halsduken kring halsen visste jag att min vinter är räddad: nu behöver jag definitivt inte frysa mer! Så mjuk och len och stor och härlig - som en stor kram är Canadan att ha virad kring halsen.
Ett stort tack ännu till Gaudetes vänliga personal och speciellt Vivian som lade undan halsduken åt mig, trots att de säljs som smör i solen. Rekommenderar såväl Acnes Canada som Gaudete varmt!

2 kommentarer:

  1. Ihanaa, sinä tosiaan sait sen !! <3 Täällä onnellinen navyn omistaja. Harmaa jäi vielä odottelemaan ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sain joo kuin ihmeen kaupalla ja siitä kuuluu iso kiitos Gaudeten murusille <3 Nyt saa talvi tulla mun puolestani ;) Onnea siis meille onnekkaille - sulle ja mulle - huiveista

      Radera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3