söndag 15 september 2013

Oh how frustrating it can be to be looking for the perfect pair of jeans!

Wow, mitkä takataskut, mikä leikkaus, mitkä kulutukset - ja mikä hinta! Kyllä kiitos, totean itsekseni, ja kiikutan farkut, jotka vaikuttavat täydellisiltä, sovituskoppiin. Tähän loppuukin sitten glamour ja täydellisyys: vedettyäni housut jalkaani, ne eivät olekaan enää yhtä täydelliset kuin liikkeen rekissä. Tuttua?


En tähän päivään mennessä ole löytänyt täydellisiä farkkuja. Olen kokeillut läpi monen eri merkin monet eri mallit, mutta täydellisesti istuvia pöksyjä ei ole vielä kävellyt vastaan. Pitkään liputin merkkifarkkujen, m.m. Dieselin ja Leviksen, puolesta ja maksoin housuparista reilun satasen. Toki tuntui hölmöltä maksaa moisia summia housuista, jotka eivät edes istuneet täydellisesti, mutta kai se korkea hinta hieman lievitti tuskaa ja tietoa siitä, etteivät farkut näyttäneet napakympeiltä päälläni. Olivatpahan ainakin statussymboli.


Viime talvena ostin ensimmäiset halpisfarkkuni Cubuksesta (taisivat maksaa 19,90€) ja totesin, että ne istuivat LÄHES "yhtä hyvin" (tai huonosti, riippuen mistä kantilta katsoo) ja lopetin merkkifarkkujen ostamisen siihen. Mieluummin ostan parit halvat kuin yhdet kalliit, jos istuvuus on lähes sama (toim.huom: kyllä ne Dieselit tuntuvat laadukkaammilta jalassa ja kestävät käytössä paremmin, en väitä vastaan!).


En ymmärrä minkä mallinen ihmisen pitäisi olla, jotta farkut istuisivat kuin toinen iho. Itselläni kun ongelmakohdat tuntuvat vaihtelevan, riippuen farkkumerkistä: toiset jäävät väljiksi vyötäröstä mahtuakseen pohkeiden yli, toiset taas saavat haukkomaan henkeä puristaessaan reidet lyttyyn, mutta isomman kokoisena pussittavat polvista. Hoh. Kaiken kukkuraksi housujen sovittaminen on hikistä, rankkaa ja turhauttavaa, koska niitä täydellisiä ei vain tunnu löytyvän! Samaan aikaan palan halusta löytää TÄYDELLISET farkut, koska jokainen aamu, jolloin vedän farkut jalkaan tuntuu jokseenkin turhauttavalta: mitkä epäsopivat farkut valitsisin tänään? Yhtä hyvin voisin marssia töihin pyjamahousissa.

Viime postaukseen viitaten voin melkein todeta täydellisten farkkujen metsästyksen olevan yhtä hankalaa kuin sen täydellisen miehen bongaus: rahaa, aikaa ja hermoja kuluu, eikä napakymppiä tunnu löytyvän.

Kun täydellisiä farkkuja (tai miehiä) ei löydy..

Oletko sinä jo löytänyt itsellesi täydelliset farkut? Mistä?

 
 
Wow, så snygga bakfickor, sådan färg och ett så ypperligt pris! Yes, please! utbrister jag för mig själv och bär iväg med ett par jeans till provrummet. Här slutar visionen om de perfekta jeansen och fram kommer vekrligheten: att hitta ett par perfekta jeans är skit-svårt.
Jag har provat dyra märkesjeans, billiga leggingsaktiga wnb-jeans och allt där emellan, men har inte lyckats hitta "the ones" som får rumpan att se okej ut och sitter tillräckligt tight, utan att klämma luften ur en som en ballong på vappen. Hittills har jag bara konstaterat att dyra märkesjeans håller och känns aningen bättre än billiga, men att de inte heller sitter perfekt och att det därför är onödigt att betala över 100€ för dem.
Att hitta de perfekta jeansen verkar vara nästan lika invecklat som att hitta den perfekta mannen: man slösar tid, pengar och nerver, och får oftast bara svett, tårar och opassliga klämmar på rumpan som tack. Suck.
Har du hittat de perfekta jeansen? Var?
 
pics from google, weheartit

1 kommentar:

  1. Dr denimin farkkulegginssit.. Eipä tee muihin enää mieli vaihtaa, kun ne istuvat, kuin sukkahousut ja ovat niin pehmeät, että tuntuu lähes siltä, kuin ei olisi pöksyjä lainkaan. ;) Plussana se, että niitä löytyy kolmella eri vyötörön korkeudella.

    SvaraRadera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3