söndag 8 september 2013

When will I grow up and learn?

Ihana viikonloppu Helsingissä alkaa olla takanapäin. Mahtava seura, vielä mahtavampaa ruokaa sekä pyörähdys uudessa yökerhossa Maxinissa olivat lauantain ohjelmistossa, mutta päällimmäisenä mieleeni jäi aivan toisenlainen kysymys: koska minä opin?


Olen nyt ollut sinkkuna jonkin aikaa ja tutustunut mielenkiinnolla uusiin ihmisiin. Monta kiintoisaa keskustelua ja näkökantaa olen jo saanut kokea ja olen siinä samalla oppinut uutta itsestänikin ja ehkä jopa kasvanut hieman. PAITSI kun puhutaan yhteydenotosta: koska minä oppisin, koska kannattaa lopettaa yhteydenpito, koska voi jäädä odottamaan toisen yhteydenottoa ja koska taas voi hyvillä mielin itse ottaa yhteyttä ensin? Kirjoittamattomia sääntöjä  tuntuu olevan enemmän kuin kirjoitettuja, enkä näköjään - yrityksistä huolimatta - ole toistaiseksi oppinut YHTÄÄN MITÄÄN luvusta Yhteydenpidon aakkoset miehen kanssa. Hoh.. Kai se ikäkriisi taas pukkaa päälle pikkuhiljaa, mutta taidan nyt toistaiseksi tyytyä viettämään rauhallista sunnuntaita itseni kanssa. Pus.


En härlig helg i Helsingfors med bästa sällskapet, god mat och en sväng på den nya krogen Maxin är vad jag avverkat i helgen, men överst i tankarna har jag något helt annat: att ta kontakt med män - när, hur ofta, när sluta och ge upp och när vänta på att de tar initiativ?
Medan jag nu varit singel ett tag har jag med iver lärt känna nya människor och samtidigt även mig själv, men tycks inte - trots försök - lärt mig nånting om män. Är jag hopplös? Misstänker att en ålderskris är på kommande.. Bäst att njuta av söndagen nu bara tror jag. Kanske jag lär mig - nångång?

2 kommentarer:

  1. Joo, mä tiiän, toi yhteydenpitohemmetinpelausjuttu argh! Miksei aikuiset ihmiset voi vaan ottaa yhteyttä, jos siltä tuntuu eikä pelata jotain ihme "älä soita ainakaan kolmeen päivään" - peliä? :D Mun neuvo on se, että tekee just niinkun tuntuu ja jos ei siitä tule mitään niin ei ollut tarkoituskaan. En kestä :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Näillä olen nyt mennytkin et jos mua kiinnostaa ni laitan viestiä (vaik aina se on kivempi jos toinen ehtii ensin..) :) Siinä mitään häviä! ;)

      Radera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3