torsdag 12 februari 2015

Kokeilussa uusi meikkivoide; onko Lumenesta YSL:n haastajaksi?

Mitä yhteistä on meikkivoiteella ja farkuilla? 

Sopivaa ja hyvää on himpskatin hankala löytää, joten sellaisen löydettyään ei kannata muita edes tiirailla eikä miettiä vaihtoa - harvemmin se nurtsi silti on vihreämpää aidan toisella puolella! Mutta koska markkinoille tupsahtaa tuon tuosta kokoajan tasaiseen tahtiin uusia haastajia, täytyy välillä kokeilla kepillä jäätä, josko joku uusista tulokkaista s-i-t-t-e-n-k-i-n yltäisi suosikkisi haastajaksi. 

Kokeilin tänään hetken mielijohteesta eilen Sokokselta nappaamaani Lumene Nude Perfection-meikkivoidetesteriä ja ajattelin verrata sitä nykyiseen luotto-meikkivoiteeseeni, eli YSL Teint Le Teint Encre de Peau:hon. Ennakkoon voin jo kertoa, että odotukseni eivät järin korkealla olleet, koska YSL on ehdottomasti paras IKINÄ testaamani meikkivoide, enkä usko että sille kovin helposti löytyy haastajaa.

Lumenen kotisivuilta löysin tälläisen kuvaustekstin kyseisestä Lumene Nude Perfection-meikkivoiteesta: 

Unelmankevyt, painottoman ja näkymättömän tuntuinen nestemäinen meikkivoide liukuu iholla pehmeästi ja sulautuu ihoon. Kevyt peittävyys ja meikittömyyden tunne saavat sinut unohtamaan, että edes levitit meikkivoidetta ihollesi. (teksti lainattu täältä)

kuva täältä


Koostumukseltaan Nude Perfection oli YSL:n kaltainen, eli aika ohut. Levitin sen tavanomaisesti sormin, koska koen saavani niin tasaisimman lopputuloksen aikaan. Testerin sävy 2 Soft Honey sulautui kauniisti kalvakalle iholleni, eikä raitafiilistä tarvinnut pelätä. Lopputulos oli puuterinen ja matta ja kevyesti peittävä - ehkä hieman vähemmän peittävä samaisen sarjan CC-voiteeseen verrattuna. NP on suunniteltu normaalille tai rasvoittuvalle iholle, minkä vuoksi olin odottanut mattaisempaa lopputulosta kuin minkä sain aikaan, mutta toisaalta mattaisempaa fiilistä hakeva voi helpommin lisätä sitä puuterin avulla, kuin poistaa meikkivoidetta, eikö? ;)Meikki kesti siistinä koko työpäivän ajan, mutta alkoi - jopa minun normaalilla/kuivahkolla ihollani - kiiltää alkuillasta läpi. Siinä missä YSL kestää samanlaisena (ihan valehtelematta!) jopa pienen hikoilun tai sateen jälkeen kokonaisen päivän aamusta iltaan, Lumenen peittävyys antoi pikkuhiljaa periksi - vaikken tänään hikoillut tai naamaa hiplaillutkaan.

Eli mitä jäi käteen?

Lumene on tuonut markkinoille hyvän, sopivan läpikuultavan mutta silti kevyesti peittävän meikkivoiteen, joka sopii mielestäni ennemmin normaalille, kuin rasvoittuvalle tai sekaiholle. Koostumus on valuva, joten annostelussa kannattaa lisätä kerroksia mieluummin asteittain, eikä turauttaa kovinkaan paljoa tuotetta kerrallaan pumppupullosta (josta muuten iso plussa: on paljon hygienisempi kuin jokin tuubi..). Hintaluokaltaan uskoisin Lumenen liikkuvan parinkympin hujakoilla ja antaa mielestäni hyvän vasteen hinnalleen. Pidemmän korren vetää edelleen toki YSL, joka on hintaluokaltaan n 60€  hintainen, mutta joka kestää todella ohuella kerroksellakin kokonaisen päivän mattaisena ja peittää pienet virheet kuten couperosamaiset punoitukset ja näpyt hyvin olematta maskimainen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3