lördag 16 juli 2011

Lathets-lördag? nope!

Ush, så motvilligt det kändes att stiga upp imorse när sambons väckarklocka ringde. Vi, jag, sambon och en kompis, var igår till Flamingo och titta på The Hangover 2 (rekommenderar varmt, jag skrattade massor!), varför vi var hemma först sent och gick alltför sent och sova. Han hade bestämt träff med en kompis typ 9:30 och det innebar ett irriterande "pling-pling" heeeelt för tidigt på morgonen enligt mig. Nåja, onödigt att klaga: upp-å-hoppa, på med kaffe! Fixade ett super-gott morgonmål åt mig själv: naturell yoghurt (som jag inte skulle klara mig utan längre..), en krossad Weetabix, röda vinbär och nektarinkuber - för att inte glömma bort det nybryggda kaffet!
En ovanligt rask och energisk springlänk senare hoppade jag i bilen och begav mig mot Östra centrum och tog metron in till stan. Det kändes underligt hemtrevligt att åka metro och att gå längs med Fredan, trots att jag inte varit där på över en månad..

Eftersom jag parkerat bilen i Itis passade jag på att gå runt i butiker och prövade skor, glasögon och kläder. Hihi, det skulle egentligen inte se så dumt ut med ett par svarta "Kekkonen-brillor" på mitt ansikte konstaterade jag när jag prövade ett par på Nissen. Mina Guess-brills är litet tassig modell, eftersom jag med mina stora ögon i vissa vinklar kan titta över dem i stället för igenom, vilket ju inte är helt bra. Var tyvärr för lat för att orka anstränga ett biträde att assistera mig, men är fast besluten om att ett par glasögon från rea:n inte skulle sitta helt fel.


Tadaa! Ut på länk i solskenet, vilket förvandlades till ett enda mörkt molntäcke direkt när jag satte foten på asfalten

Klockan var way too much när jag äntligen begav mig hemåt och magen skrek efter mat. Vitsi jag var stolt över min lunch/middag (hann aldrig äta nån lunch): kokt nypotatis, blomkål, morot, stekt panerad muikka (fi: muikku), gurka, tomat och avokado, samt gräddfilssås (dock gjord på yoghurt då vi inte hade gräddfil). Jag bara älskar enkel hemmamat! Hann tyvärr aldrig ta nån bild på min portion - var så mega-hungrig.

Nu skall jag fortsätta lata mig en stund på sängen - är fortfarande helt dödstrött efter den tidiga morgonväckningen. Får se vad kvällen för med sig..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3