måndag 6 maj 2013

An early bird surrounded by clothes and other unneccessary stuff

Huomenta!

Pieni harmitus on junnannut päässäni aamusta lähtien (ja tähän pieni korjaus: kello on puoli kymmenen, eli käytännössähän nyt on edelleen aamu..): heräsin jo kuuden tienoilla ja onnistuin ainoastaan torkkumaan sen jälkeen vaikka tänään on iltavuoro ja olisin saanut nukkua pitkään - pöh! Minkäs teet: olen herkkä häiriötekijöille, kuten valolle ja äänille, aamuisin, mutta todella huono nukahtamaan uudestaan, jos herään. Vaan on tässä ominaisuudessa jotain hyvääkin: noustessani aikaisin ylös, ehdin puuhailemaan vaikka mitä! Eilinen vapaa sunnuntai oli oiva esimerkki: juodessani iltapäiväkahveja neljän pintaan aloin jo turhautua, koska päivä tuntui kestävän iäisyyden! :D

Asetuin viime viikolla paikallisen kirpparin jonoon ja päätin olla tehokas ja hinnoitella tuotteeni jo etukäteen, jottei sitten kun pöytä vapautuu, iske stressi ja kiire. Jonotusaika kirpparille on tällä hetkellä parisen viikkoa, joten joudun vielä tovin odottamaan, mutta toisaalta ehdin rauhassa katsella läpi tavaroitani (joita on aivan tajuttomasti - niin vaatteita kuin laukkujakin) ja pakkailla niitä Ikean sinisiin kasseihin kuljetusta odottamaan.

    Ush så jobbigt att vakna sex-tiden och konstatera att man inte lyckas somna om, då man för en gångs skull skulle få göra det :/ No can do: jag är väldigt känslig för ljus och ljud på morgonen och lyckas sällan somna om ifall jag vaknar. Men visst finns det någonting positivt med att vakna tidigt: man hinner greja massor och dagarna känns ovanligt långa (så som den gjorde igår på min lediga söndag..)
Imorse prissatte och packade jag grejer som jag skall sälja på loppis. Visserligen är jag fortfarande i kö för att få sälja på loppiset, men åtminstone hinner jag sortera och pynja och fundera bland grejer som kan (läs: bör) säljas i lugn och ro och undviker sista minuten-panik när det äntligen blir min tur ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3