torsdag 2 maj 2013

Wanna find your hidden muscles? Try this one!

Auts.. Muilla sanoin en voi päivän olkapää + ojentaja-treeniä kuvailla: se tuska, se tärinä, se minimaalinen lihasvoima, joka kätösistäni mahtuu - se on käsittämätön! Mutta onneksi tästä ei ole kuin yksi suunta ja se on ylöspäin ja kohti lihaksikkaampia käsivarsia! ;)

Matkalla sinne haluan suositella seuraavaa liikettä: pystysoutu v-kahvalla. Olkapäät ja ojentajat tärisivät (ainakin minulla) kuin kissanviikset tuulessa ja jo nostamalla kahvan rinnan kohdalle ja tekemään 15 toistoa 3 kertaa antoi sellaiset hapot että morjens.. Vinkin liikkeeseen löysin täältä ja päätin kokeilla sitä, koska se on huomattavasti ergonomisempi vaihtoehto ranteille, kuin pystysoutu tangolla. Kokeilkaa ihmeessä, mutta älkää tulko tänne valittamaan jos lihakset viimeistään parin päivän päästä ovat kipeät! ;)

Selkeä video liikkeestä tässä 

pics from google

Öitä!

Ajajaj. Det är allt jag har att säga om dagens träningspass där fokus låg på axlar och triceps. Det känns som om jag inte har några som helst muskler i övrekroppen (fast det positiva är att utveckling och framsteg då kanske syns fortare där ;)) - så skakig och svag jag var!
Testade en ny rörelse som jag tycker ni skall prova: pystysoutu med v-stången: brände som fan i axlarna, speciellt då jag gjorde 15 st drag (upp till bröstet) 3 gånger. Puh. Kommer garanterat att vara öm imorgon (och senast i övermorgon ;))
Gonatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3