tisdag 14 maj 2013

All my bags are packed, I´m ready to go. I´m standing her outside your door. Already I´m so lonesome I could die..

Buah, voihan iltapäiväväsymys soikoon! En pitkään aikaan ole tehnyt aamuvuoroa ja se kyllä tuntuu kropassa: turvotusta löytyy kuin leikkauspotilaalta, vaikken paljoa paikallani ole ehtinyt olemaan ja vettäkin olen kitannut kuin norsu (en tajua mikälie Sahara kurkkuuni on ilmestynyt, mutta suuta kuivaa 24/7!). Pieni stressinpoikanenkin änkeää pääni sisälle ja to do-lista pitenee - aika loppuu kesken!

No ei hätä nyt oikeasti ole tämän näköinen - kunhan vain stressailen etukäteen turhia. Lähden huomenna pitkästä aikaa koti-kotia kohti ja sitä ennen pitäisi vielä ehtiä tekemään kaikenlaisia juttuja ja tälläisessä nuutuneessa olotilassa tekemättömät jutut tuntuvat kasautuvan vuorena eteeni enkä tiedä mistä lähteä liikkeelle. Tähän olen tosin löytänyt loisto-ratkaisun: listojen tekeminen. Heti kun kirjoitan itselleni muistiin jotakin, jota pitää muistaa tehdä, kevenee taakkani, koska pelko siitä, että unohtaisin asian, pienenee. Sitten ei vain pidä kadottaa niitä miljoonaa lappusta, joille juttujaan raapustelee ;)

Ehkä ottaisin suunnan näin välipalan jälkeen kohti salia, jotta ehdin vielä pestä pyykkiä ja pakkailla tavaroita huomista lähtöä ajatellen :)

Suckpustustön så trött man kan vara efter en morgontur, där man knappt hunnit sitta ned (näe, det var inte stressigt, men vi hade något smått att göra hela tiden). Skall imorgon åka hem-hem efter en lång paus och är orolig över att jag skall glömma göra något som jag tänkt göra innan jag åker. En lösning som åtminstone jag drar nytta av i sådana stunder är to do-listor: risken att jag glömmer att göra något minskar direkt, då jag skriver ned det på en lapp (förutsatt att jag inte tappar lappen).
Skall väl styra nosen mot gymmet så småningom, så jag hinner byka ikväll. Ciao!

 

4 kommentarer:

 1. Ihana malli tuossa paidassa, kun on avonainen takaa :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos tykkään itsekin siitä, vaikka se aikamoinen vankikarkurin paita on ;)

   Radera
 2. Samaa katsoin kuin Reetta! Ja mikä upea nainen!

  SvaraRadera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3