fredag 10 maj 2013

French kis.. I mean nails ;)

Flunssaa karkoittaessa ja tämän iltaista TYKY-toimintaa värikuulasodan muodossa (wohoo! hello mustelmat!) kaivelin laatikoitteni kätköistä kynsilakkoja ja koin melkoisen yllätyksen: niitähän oli mielettömän paljon enemmän kuin muistinkaan! Ja totta puhuakseni tässä eivät todellakaan ole kaikki lakkani - niitä kun taitaa löytyä samanlainen arsenaali vielä koti-kotoakin. Tytöllä ei koskaan voi olla liikaa kynsilakkoja, eihän? ;)


Sateenkaarivärien sijaan päädyin (eilisen Lumene Natural Coden tuottaman pettymyksen jälkeen) klassiseen ranskikseen, joka on mielestäni se tyylikkäin vaihtoehto. Valitettavasti ranskis on myös se hankalin ja sottaisin vaihtoehto - ainakin kaltaiselleni tumpelolle, joka aika harvoin jaksan väkertää löydän aikaa askarrella ranskalaista. Osaamistasooni nähden olen ihan tyytyväinen lopputulokseen :)
 

Bestämde mig imorse för att fixa naglarna och plockade fram alla nagellack som jag kunde hitta i mina lådor - och blev synnerligen överraskad: shit så många de är!
Trots att färgskalan var bred, valde jag att göra en basic-fransk manikyr, vilken jag tycker är den mest stiliga, men tyvärr också den mest krävande varianten av lack på naglarna som man kan fixa. Borde bara öva mer, så skulle det knappast vara så svårt att fixa. Ändå är jag ganska nöjd över slutresultatet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3