lördag 6 april 2013

The grand opening of spring - outfit for 6.4


Ei kyllä mikään vedä vertoja kevättakkikauden avajaisille - se jos jokin on SELVÄ kevään merkki! Hmm.. Tarkemmin ajateltuna grilli- tai huurteisen terassikauden avajaiset toki ovat hyviä kilpailijoita, mutta kyllä omaan kevätfiiliksen nostatukseen pääsee aivan eri luokassa, kun kävelee arskat nenällä, kevättakki päällä korot kopisten paljaalla asvaltilla auringon lämmittäessä. Aahh!

Tämä lauantai on sujunut aika nopsaan ja suurimmaksi osaksi väsyneenä, kiitos eilisen melkein 15 h työpäivän. Aamupäivällä kävin lenkillä, sekä kaupunkikierroksella (yllä olevassa asussa) ja illalla suuntasimme Ässät-JYP-peliä jännittämäään. Nyt suuntaan saunan lämmitykseen ja sen jälkeen pikkuhiljaa unten maille taas ;)
Mitäs sinne on kuulunut lauantai-illan ohjelmistoon?

4 kommentarer:

 1. Oijoijoi, miten kovin kiva asu ja varsinkin tuo takki on upea :) Ihanaa kun kevät on jo alkanut kunnolla tulla esille :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos! :) Viihdyin itse aivan älyttömän hyvin asussani kaupungilla kierrellessäni ja uskon, että saman tyyppistä tullaan näkemään myöhemminkin ;)

   Radera
 2. Kaunis keväinen ulkoasu :) Ruskea laukku ja kengät ovat kovasti minun mieleeni<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos :) Arvaa vaan kuinka pitkään unelmoin ruskeista saappaista ja laukusta - PITKÄÄN! Onneksi odotus palkittiin ja nyt olen todella tyytyväinen combooni :)

   Radera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3