torsdag 18 april 2013

Food inspo once and again and a few words about loss of motivation

Voihan torstai. Huomenna on jo perjantai ja viikko vasta alkoi - mihin ihmeeseen se aika oikein kuluu? Toki olen aiemminkin tiedostanut, että ajankulu on aivan toista maata ja kaliiperia vuorotyöläisenä, jonka kalenterista ei perus maanantai-perjantai-työviikkoa näy mailla halmeillakaan, mutta en kyllä muista koska viimeksi olisin ollut näin sekaisin päivistä. Huh. Ja huomenna pitäisi vielä osata viikon ainoasta vapaapäivästä (ja muistaa viedä pyörä renkaiden vaihtoon..).

Arki on jälleen viime päivinä ollut yhtä hullun myllyä pääni sisällä, enkä ole oikein osannut keskittyä mihinkään. Treeni on kulkenut ihan kivasti ja olen itse asiassa pystynyt treenaamaan aika kovaa ja yrittänyt tsempata itseäni haastamaan itseäni m.m. lisäämällä painoja. Toisaalta olen myös saattanut käydä salilla "vain" crossaamassa reippaasti ja tehnyt lihastreeniä hieman vähemmän. Otin itseäni (onneksi) vihdoin niskasta kiinni ja varasin ajan PT:n kanssa, jonka kanssa suunnittelemme treeniohjelman minulle. Olen nimittäin huomannut miten olen viime aikoina jopa jumittunut treenini kanssa - varsinkin sen suhteen, etten tiedä miten ajoittaisin aerobisen ja lihaskuntoharjoittelun - vapaapäivistä puhumattakaan. Itselleni on ainakin täysi mysteeri, minkälainen vapaapäivän kuuluu olla: saako silloin käydä kävelyllä tai pyöräillä kaupungille, vai pitääkö vain maata? Saako edes siivota ja pyyhkiä pöljyä, joka sekin on loistavaa hyötyliikuntaa?

Treeni on kuitenkin tämän hullun myllyn keskellä muodostunut varsinaiseksi henkireiäksi ja olen harrastanut liikuntaa koko sydämestäni ja nauttinut siitä.

Tämän päivän treeni ei (ikkunasta katsellen) ainakaan taida olla kävelyä tai hölkkää: töistä pyöräillessäni kastuin kuin uitettu rotta, kiitos kovan vastatuulen ja kaatosateen.
Lopuksi vielä hieman kuvia viime aikojen ruokailuista - ehkä ne inspiroisivat jotakin? Itse ainakin kuolailen aina toisten ruokakuvia ja imen niistä ideoita omaan ruokailuun ;)

ruisleipää mössätyllä avokadolla
vihreä salaatti kirsikkatomaateilla ja kurkulla, ruisleipää kylmäsavulohella + rouhittua mustapippuria
vihreä salaatti, kirsikkatomaatti, kurkku, herneitä, savulohta ja paahdettuja auringonkukansiemeniä

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3