måndag 8 april 2013

Highlights from last week

1. Avasin vihdoinkin tennarikauden ja fiilistelin viime keväänä ostamiani Vagabondeja. 2. Olin pirteä ja hymyilin jopa aamuvuoroon pyöräiltyäni (kuva otettu hieman ennen aamuseitsemää). 3. Syy hymyyn: auringonnousu. 4. Oma rakas valmistujaislahjani ja luottopelini: Felt-hybridini, sekä nahkarukkaset.

5. Peilikuvaa ennen työvaatteiden vaihtoa. 6. Uusi lemppari: Pirkan Luomu-mysli. 7. Lauantai-iltana käytiin jännittämässä Ässien peliä, josta hatunnosto kotijoukkueellemme, vaikkei voittoa tullutkaan. Kova oli tsemppi! 8. Sunnuntain päivällinen: T:n tekemää mielettömän hyvää pastakastiketta, täysjyväpastaa, salaattia sekä keitettyjä vihanneksia.

2 kommentarer:

  1. Oivoi, meillä on nyt kova skaba :D Täällä Jyväskylässä kannustettaan Jyppiä, mutta aika tiukka on tilanne kun pakkovoitto on tänäänkin edessä jos sarjaa haluaa vielä jatkaa..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaa, challenge accepted ;) No ei vaines. Tykkään kovasti käydä peleissä ja ihan fiiliksissä kannustan kotijoukketta, mutta suurin syy siihen, että tykkään lätkästä on sen mukanaan tuoma (ja luoma) yhteishenki, joka katsomossa syntyy: yhtäkkiä kaikki kannattajat ovat yhtä suurta perhettä kellon soidessa - iästä tai ulkonäöstä viis :)

      Radera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3