onsdag 13 juni 2012

A tiny shiny little friend

Påståendet "Diamonds are a girls best friend" stämmer mer än väl in på mig: jag är stormförtjust i saker som glänser, så ni kan bara föreställa er hur (löjligt) lycklig jag blev då jag till examensgåva fick ett såhär sött halsband.

Smycket heter Jona och hör till Kalevala Korus nya kollektion (klik!). Så glansigt, nätt och litet finurligt, åtminstone enligt mig. Passar ju perfekt till en som jag: med glimten i ögat, älskar havet och har barnasinnet kvar ;)

edit: ush så irriterande att bildkvaliteten är så suddig - smycket är betydligt finare i verkligheten!
Såhär beskriver Kalevala Koru det söta fisk-smycket/Näin Kalevala Koru kuvailee suloista kalakorua:

Jona: Onnellisen ihmisen ilonkyyneleestä syntyy veden alle pieni helmi. Helmi kimaltelee vedessä houkutellen luokseen Jonan, ikuisten tarinoiden onnenkalan. Leikitellen Jona jahtaa helmeä, kunnes saa sen pyydystettyä ja kuljettaa sen mukanaan pohjanotkoon. Siellä laineet luovat helmen ympärille ketjun, jonka Jona lukitsee itselleen ainiaaksi. Korun on suunnitellut Päivi Harjuhaahto yhteistyössä Johanna Hämäläisen kanssa.


Väite siitä, että timantit olisivat tyttöjen parhaita kamuja pätee kyllä minuun kuin häntä kissaan: rakastan kaikkea kimaltelevaa, eli voitte vain kuvitella miten iloiseksi tulin kun sain valmistujaislahjaksi ihania koruja, joista yksi roikkuu kaulassani. Nimeltään tämä söpistys on Jona ja kuuluu Kalevala Korun uutuuksiin. Leikkisä, kimalteleva ja nätti, ainakin minun mielestäni. Sopii siis täydellisesti tälläiselle kuin minä: hieman lapsellinen luonne, rakastaa merta ja silmäkulmassa pieni pilke ;)

edit: äh, onpa harmi, että kuvanlaatu on noin rakeinen - koru on nimittäin huomattavasti kauniimpi luonnossa!

2 kommentarer:

  1. Todella kaunis koru kyllä :) Itse olen tosi huono pitämään kaulakoruja, mutta korvikset, kello ja käsikorut ovat sellaisia, joita ilman ei pärjää sitten millään :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Itse en taas työni puolesta juuri rannekoruja voi pitää :/ Mutta ehdottomasti ne ja kaulakorut ovat suosikkejani - korvikset taas ovat tyyliin aina samat :D

      Radera

Kiitos kommentistasi <3
Tack för din kommentar <3